Última sessió sobre el Màster en Arxivística i Gestió de Documents!

Sessions informatives del Màster en Arxivística i Gestió de Documents pel curs 2018-2019

Les persones interessades en conèixer de prop el Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents encara poden inscriure’s a la última sessió informativa, que tindrà lloc el dia 6 de setembre a Casa Convalescència (Barcelona).

10/04/2018

L’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents ha organitzat diverses sessions informatives per aportar informació i assessorar personalment a aquelles persones interessades en l’edició del Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents pel curs 2018-2019.

Les persones interessades es poden inscriure a l'última d'aquestes sessions, que tindrà lloc a les instal·lacions de Casa Convalescència, edifici part del recinte de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

La sessió informativa, que té places limitades, tindrá lloc el dijous 6 de setembre, a les 18 hores. (Inscriu-te aquí)

Cal recordar que, a més, l’Escola ofereix a tot aquell qui ho desitgi, la opció de demanar una visita personalitzada per rebre informació i resoldre dubtes amb els coordinadors dels diferents programes formatius.

Sobre el Màster

El Màster en Arxivística i Gestió de Documents proporciona una formació integrada en el camp de l'arxivística i la gestió de documents que capacita els estudiants per al desenvolupament del seu treball en organitzacions públiques i privades, tant amb documents de caràcter històric com administratius i en qualsevol tipus de suport.

L’Escola té convenis de col·laboració amb més de 50 institucions i empreses, possibilitant així la realització de pràctiques remunerades des del primer curs. Un programa formatiu que ofereix un percentatge d'inserció professional dels graduats que supera el 95%.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies