Vols estudiar un màster online?

IMG_Noticia_Masters-Online-UAB

Més de 150 programes amb el reconeixement internacional i la garantia de la UAB. Més de 150 màsters, postgraus i cursos d'especialització en modalitat online. 

16/04/2020

Tant per estudiants internacionals que volen cursar un programa UAB sense sortir de casa com per a professionals en actiu que necessiten compatibilitzar estudis de postgrau amb l'activitat laboral, la UAB t'ofereix una oferta online a mida de cada necessitat formativa.

És possible que fa uns mesos no t'haguessis plantejat realitzar un màster online. No obstant això, l'actual situació de confinament de la població que ha produït l'epidèmia de la Covid-19 ens ha fet detectar un creixent interès per part d'estudiants internacionals per aquesta modalitat, especialment en relació amb la nostra oferta de màsters i postgraus. 

La Universitat Autònoma de Barcelona t'ofereix més de 150 màsters, postgraus i cursos d'especialització en modalitat online. Cursar un màster online en una de les millors universitats de l'Estat t'ofereix múltiples avantatges: 

  • Aconsegueix un títol d'una universitat reconeguda internacionalment, amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona, líder als rànquings internacionals. 
  • Cursa els teus estudis sense sortir de casa en aquests temps difícils en què la pandèmia dificulta la mobilitat. 
  • Els màsters online de la UAB disposen d'una didàctica especialment pensada per la virtualitat a través del nostre campus virtual i tots els avantatges de les eines digitals. 

Al web de màsters i postgraus de la UAB pots consultar el llistat complet: màsters oficials, màsters propis, postgraus i cursos d'especialització. 

Admissions obertes! Places limitades!

Més informació: