Visita del Director del Yinxing Hospitality Management College of CUIT (Xina)

Visita del Director del Yinxing Hospitality Management College of Cuit (Xina)

El representant de la universitat xinesa va visitar les instal·lacions de l'Escola i es va reunir amb Albert Vancells, Coordinador de Relacions Internacionals del Centre i David Miró, International Marketing Manager de la Fundació UAB, per parlar de futures col·laboracions entre les institucions, en matèria de formació i de mobilitat per a estudiants i professorat.

11/02/2019

El passat dijous 7 de febrer, l'Escola va rebre la visita de Xu Ren Zhong, Director del Yinxing Hospitality Management College of CUIT (Xina) per reunir-se amb el professor Albert Vancells, Coordinador de Relacions Internacionals del Centre, i David Miró, International Marketing Manager de la FUAB.

La trobada es va realitzar per establir futures col·laboracions entre l'Escola i el centre universitari xinès pel que fa a formació i a programes d'intercanvi d'estudis per l'alumnat i el professorat. Posteriorment, es va realitzar una visita a les instal·lacions de l'Edifici Blanc, per donar a conèixer, al representant asiàtic, les diferents aules i recursos que disposa el Centre.

L'Escola de Turisme i Direcció Hotelera fa una aposta forta per la internacionalització dels seus estudis amb prestigioses institucions de l'estranger. Amb aquesta col·laboració ja serien quatre els convenis signats amb universitats xineses: el Xianda College de Shanghai, Jinling College de Nanjing i la Beijing Union University de Pequín.

 

Notícies relacionades

Sessió informativa sobre mobilitat internacional

Sessions informatives sobre els programes de mobilitat internacional 2020-2021

L'Àrea de Relacions Internacionals de l'Escola organitza dues reunions informatives sobre els programes de mobilitat internacional Erasmus+ i UAB Exchange Program, per a estudiants dels Graus interessats en realizar una estada d'estudis a l'estranger durant el curs acadèmic 2020-2021. Les xerrades es realitzaran els dilluns 21 d'octubre a les 10 h, i el 28 d'octubre a les 13 h.

Totes les notícies