Uns 500 futurs estudiants s'interessen pels Graus de l'Escola a les Jornades de Portes Obertes de la UAB

Assistents a les Jornades de Portes Obertes de l'Escola

Durant el 4, 5 i 6 de febrer s'han celebrat les Jornades de Portes Obertes de la UAB per donar a conèixer els estudis que s'imparteixen a l'Autònoma. Gairebé 500 futurs estudiants universitaris han assistit a les xerrades sobre els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera per informar-se d'aquestes titulacions i resoldre els seus dubtes. Les sessions han comptat amb la intervenció d'estudiants de darrers cursos i exalumnes que han explicat la seva experiència a la Universitat, les seves pràctiques i la seva trajectòria professional, per tal d'orientar els assistents en la seva tria d'estudis.

07/02/2020

Aquesta setmana ha estat molt intensa amb la celebració de les Jornades de Portes Obertes de la UAB, durant els dies 4, 5 i 6 de febrer, en les quals gairebé 500 futurs estudiants universitaris s'han interessat pels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera.
 
L'Escola ha ofert xerrades informatives sobre els estudis a càrrec de la seva Directora, Maria Noguera, pels Graus en Turisme i Turisme en Anglès, i de Beatriz Santolalla, Coordinadora del Grau en Direcció Hotelera, per aquesta titulació. També s'ha comptat amb la intervenció de diversos estudiants de 4t curs dels Graus i d'exalumnes per explicar la seva experiència de pràctiques, de mobilitat internacional, i també professional dins del Sector.

Els ponents han estat:

Per als Graus en Turisme i Turisme en Anglès: Els exalumnes Òscar Montes, Helena Viñas, Maite Carrero, Albert López, Clara Romero i l'estudiant de 4t curs, Alba Feliu.

Per al Grau en Direcció Hotelera han intervingut: Els alumni Vicente López, Jana Reig, Sergio Gómez i Marta López; i els estudiants de darrer curs: Laura Ibarra, Josep Lionel Claverol, Pol Carrasco i Omar Sabri.

 
Després de les xerrades, diversos estudiants que col·laboren amb les tasques de promoció de l'Escola, han acompanyat els assistents per les instal·lacions del centre educatiu i de l'Hotel Exe Campus perquè puguessin veure les aules on es porta a terme la docència i les diferents assignatures (aules d'informàtica, d'idiomes, de tast, demostració, etc.), i els espais de l'establiment hoteler on l'alumnat realitza les primeres pràctiques i reben formació aplicada en les àrees de recepció, sala i cuina.

L'Escola continuarà amb les seves activitats promocionals ja al Saló de l'Ensenyament, que es durà a terme del 18 al 22 de març a Fira de Barcelona, per oferir informació sobre els Graus als futurs universitaris i a les seves famílies, i també al Saló Futura, els dies 20 i 21 de març, on es presentarà l'oferta de màsters i postgraus a través de l'estand de la UAB.

També serà present al Saló B-Travel per donar a conèixer els estudis als visitants i professionals del sector turístic i hoteler, del 27 al 29 de març.

 

Notícies relacionades

Estudiants a la sessió informativa

Sessió informativa sobre el Doble Grau Internacional per als estudiants de Turisme i Turisme en Anglès

El coordinador de Grau i Relacions Internacionals, Albert Vancells, oferirà una sessió informativa per als estudiants de 1r i 2n curs de Turisme i Turisme en Anglès, interessats en realitzar el Doble Grau Internacional a la FH de Salzburg. La reunió es celebrarà el dimecres 26 de febrer, a les 13 hores, a l'aula 144. L’acord entre ambdues institucions permet als estudiants l'obtenció de dos títol oficials dins el sistema espanyol i austríac.

Totes les notícies