Setena edició de TicLaude

Tic laude Logo

El curs per a emprenedors de la UAB TicLaude iniciarà la seva setena edició el proper mes de febrer. La matrícula és gratuïta i les places limitades. Últimes places. Inscripció oberta fins al 6 de febrer. Aprofita-ho!!!

04/12/2017

Oberta la matrícula gratuïta del curs de formació d'emprenedors TicLaude. Aquesta formació està adreçada a tots els alumnes de la UAB amb idees i iniciatives emprenedores. Impulsors de noves propostes amb empenta i visió de futur. Joves amb inquietuds de servei, de noves propostes de futur i de canvis socials.

La de l'emprenedoria és una formació imprescindible perquè qualsevol alumne de la UAB pugui, amb el coneixement propi adquirit en la seva facultat, desenvolupar i plantejar propostes i iniciatives innovadores i de futur.
 
TicLaude t'ofereix la formació necessària per muntar el teu propi negoci. Amb el suport de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, emprendre és ara més fàcil que mai: t'oferim classes i tutories personalitzades, l'atenció de coach, classes intensives amb emprenedors, networking, i els mitjans per desenvolupar la teva idea. I tot això GRATIS!
 
El curs comença el proper 12 de febrer, i tindrà lloc cada dilluns de 18:00 a 21:00 hores.

Inscripcions online: enllaç

 

Notícies relacionades

Totes les notícies