Sessions informatives sobre els programes de mobilitat internacional 2020-2021

Sessió informativa sobre mobilitat internacional

L'Àrea de Relacions Internacionals de l'Escola organitza dues reunions informatives sobre els programes de mobilitat internacional Erasmus+ i UAB Exchange Program, per a estudiants dels Graus interessats en realizar una estada d'estudis a l'estranger durant el curs acadèmic 2020-2021. Les xerrades es realitzaran els dilluns 21 d'octubre a les 10 h, i el 28 d'octubre a les 13 h.

18/09/2019

Albert Vancells, Coordinador de Relacions Internacionals de l'Escola, impartirà dues xerrades informatives sobre els programes de mobilitat internacional en què poden participar els estudiants dels Graus, durant el proper curs acadèmic 2020-2021.

Concretament, les sessions es centraran en explicar les característiques d'aquests intercanvis, els tràmits a seguir per sol·licitar les beques, i les destinacions disponibles a què poden optar els estudiants dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera, en el marc dels programes Erasmus+ i UAB Exchange Programme, i també, en d'altres convenis bilaterals que l'Escola té vigents amb institucions internacionals.

Totes les xerrades es duran a terme en els següents dies i hores a l'aula 142 (1a planta):

  • Dilluns 21 d'octubre, a les 10 hores.
  • Dilluns 28 d'octubre, a les 13 hores.

Convocatòria 2020-2021

La convocatòria de presentació de sol·licituds començarà el 28 d'octubre i finalitzarà l'11 de novembre de 2019.

Consulteu les bases i requisits de la convocatòria, i les destinacions disponibles d'intercanvi a l'enllaç.

Heu d'enviar les vostres peticions digitalment, a través de la pàgina web sia.uab.cat , i dirigir-vos a l'apartat "Consulta i sol·licituds d'intercanvis OUT".

La primera resolució de places es farà pública el 12 de desembre de 2019.

Per qualsevol dubte o per sol·licitar més informació, contacteu amb el professor Albert Vancells, Coordinador de Relacions Internacionals de l'Escola, a l'e-mail: albert.vancells@uab.cat

 

Notícies relacionades

Philippe Verdoodt, Cap d'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà i alumni de l'Escola

L'alumni Philippe Verdoodt explica la gestió turística de Llançà

Philippe Verdoodt, Cap de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà i titulat en Turisme a l'Escola, va explicar, en una trobada virtual, com es gestionava aquesta destinació turística de la Costa Brava, i la importància del desenvolupament de plans turístics creats per professionals del Sector, per integrar una visió transversal i creativa per afrontar reptes actuals, com la pandèmia.

Totes les notícies