Sessions informatives online sobre el renovat Màster Oficial en Arxivística i Governança de la Informació

Mòbil amb la pàgina de Zoom oberta

Informa’t en què consisteix el nou programa que et capacita per a la pràctica arxivística i per treballar en gestió de la informació i governança de les dades. Pròxima sessió informativa en línia: dijous 20 d'abril, 17h. Registra’t.

28/02/2023

Arxivística i Gestió de Documents UAB, de l’Escola FUAB Formació, organitza diverses sessions informatives online els pròxims mesos per aquelles persones interessades en iniciar el Màster Oficial en Arxivística i Governança de la Informació al curs 2023-2024.

Després d'un procés de reformulació i actualització, el nou Màster capacita en arxivística, gestió de la informació i governança de dades. És l’únic a l’Estat espanyol dedicat exclusivament a formar experts en arxivística, gestió de la informació i governança de dades per treballar a organitzacions públiques i privades de qualsevol sector.

Aquestes són les pròximes sessions online:

Les sessions aniran a càrrec de Joan Pérez, director del centre, que explicarà les claus del programa i resoldrà dubtes sobre el pla d’estudis, les sortides professionals, les pràctiques, modalitats d’estudi, admissió i matrícula, etc.