Sessions de benvinguda per als estudiants de 1r curs dels Graus i proves de nivell d'idiomes

Estudiants de l'Escola

El dilluns 9 de setembre es celebraran les sessions de benvinguda per als estudiants de 1r curs dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera, on s'informaran sobre diversos aspectes acadèmics i logístics del Centre, i es realitzaran les proves de nivell d'anglès. Els tests de francès es portaran a terme el 10 de setembre.

31/07/2019

Els nous estudiants de 1r curs dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera de l'Escola assistiran a les sessions de benvinguda programades pel dilluns 9 de setembre, per informar-se de temes vinculats amb la gestió acadèmica i logística del Centre.

També es tractaran aspectes com els programes d'intercanvi Erasmus+ i SICUE, el funcionament de la Unitat de Pràctiques i Borsa de Treball, les pràctiques residents, i altres temàtiques relacionades amb les plataformes digitals de la Universitat (Campus Virtual, aula Moodle, correu electrònic, etc.).

Els horaris d'inici de les sessions seran:

  • Grau en Turisme en Anglès: a les 9 hores (aula 330, 3a planta).
  • Grau en Turisme: a les 10 hores (aula 307, 3a planta).
  • Grau en Direcció Hotelera: a les 9 hores (aula 142, 1a planta).

Al finalitzar les presentacions, es realitzaran les proves de nivell d'anglès (assistència obligatòria per a tots els matriculats a anglès). Horaris de les proves:
  • Grau en Turisme en Anglès: D'11:30 hores a 12:30 hores.
  • Grau en Turisme: De 12:30 h a 15 hores.
  • Grau en Direcció Hotelera: De 9 a 11 hores.

Per altra banda, el dimarts 10 de setembre, es portaran a terme les proves de nivell de francès, de 9 a 12 hores. L'assistència és obligatòria per als estudiants matriculats a aquest idioma i tinguin algun coneixement previ.

Aquestes són les aules on es faran els tests:
  • Grau en Turisme en Anglès: Aula 330
  • Grau en Turisme: Aula 207
  • Grau en Direcció Hotelera: Aula 332
Els grups d'idiomes quedaran fixats un cop s'hagin fet les proves de nivell de llengües estrangeres del primer dia.

La programació normal de les classes s'iniciarà el dijous 12 de setembre, segons l'horari estipulat.

 

Notícies relacionades

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB acaba d'obrir una convocatòria de beques de mobilitat internacional específica per als estudiants de l’Escola per poder realitzar pràctiques en cadenes hoteleres de la Xina. Les estades hauran de fer-se entre gener i juliol de 2020, i els ajuts es poden sol·licitar fins al 14 de novembre.

 

Acte institucional de l'Escola

L'Escola celebrarà els 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB

L'Escola organitza un acte institucional, el dijous 28 de novembre, per celebrar els 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB. L'esdeveniment s'estructurarà en una jornada de debat i networking per a profesionals i alumni, i una segona part, on els estudiants participaran a un Workshop per resoldre reptes basats en casos pràctics.  Les inscripcions per profesionals i alumni que vulguin assistir-hi ja estan obertes!

Totes les notícies