Sessió del Máster de Turisme d’Esdeveniments al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB)

Sortida alumnes MUDOTE al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona

Els estudiants del Máster han pogut conèixer les activitats i funcions de la Barcelona Convention Bureau (BCB) de la mà de responsables del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona, en una visita el dissabte 30 d’octubre.

10/11/2017

Els alumnes del Màster en Direcció i Organització de Turisme d’Esdeveniments han assistit a una visita guiada al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB), durant la jornada del 30 d’octubre.

La sessió lectiva, a càrrec d’Anna Bueno i Mònica García, responsables de l’Àrea de Congressos del Barcelona Convention Bureau (BCB), ha permès als estudiants conèixer les instal·lacions del CCIB i percebre in situ els esdeveniments acollits.

Segons la coordinadora del Máster, Pepa Aguar, la visita tenia com a finalitat que els estudiants “poguessin endinsar-se en les funcions i activitats que es despleguen des de l’entitat per tal d’atraure turisme de negocis a la Ciutat Comtal”.

La BCB, amb més de 30 anys d’experiència, té l’objectiu de promoure Barcelona com a seu de reunions, amb un servei d’assessorament gratuït per organitzar una reunió a la ciutat. Ja que, a més, Barcelona és actualment a la tercera posició a nivell mundial com a destinació de turisme de reunions.

Aquestes activitats són habituals al Màster, com una part lectiva que inclou sortides de camp i visites d’estudi. Principalment, les sortides es focalitzen en espais rellevants per a aquesta especialitat a l’àmbit de l’empresa, les institucions publiques o les entitats sense ànim de lucre.

Per a més informació, segueix la pàgina de Facebook del Màster

 

Notícies relacionades

Totes les notícies