Sergio Gómez presentarà les ofertes de pràctiques de l'Hotel Alàbriga Home & Suites 5*GL

Sergio Gómez, Graduat en Direcció Hotelera de l'Escola

Sergio Gómez, Graduat en Direcció Hotelera i actual Director Rooms Divison de l'Hotel Alàbriga Home & Suites 5* GL, impartirà una xerrada per explicar les oportunitats de pràctiques d'aquest establiment de luxe de la Costa Brava als estudiants d'últims cursos dels graus. La sessió es celebra aquest dijous 24 de gener, a les 13 hores, a l'aula 144.

23/01/2019

En el marc dels EUTDH Testimonials que organitza la Coordinació de Pràctiques de l'Escola, Sergio Gómez, Graduat en Direcció Hotelera de la UAB de la promoció 2012, i actual Director Rooms Division de l'Alàbriga Hotel & Home Suites 5* GL, impartirà una xerrada per explicar la seva trajectòria professional, i quines són les oportunitats de pràctiques que ofereix aquest establiment hoteler de luxe de la Costa Brava als estudiants d'últims cursos dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera.

La sessió començarà a les 13 hores, a l'aula 144.

 

Notícies relacionades

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB acaba d'obrir una convocatòria de beques de mobilitat internacional específica per als estudiants de l’Escola per poder realitzar pràctiques en cadenes hoteleres de la Xina. Les estades hauran de fer-se entre gener i juliol de 2020, i els ajuts es poden sol·licitar fins al 14 de novembre.

 

Acte institucional de l'Escola

L'Escola celebrarà els 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB

L'Escola organitza un acte institucional, el dijous 28 de novembre, per celebrar els 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB. L'esdeveniment s'estructurarà en una jornada de debat i networking per a profesionals i alumni, i una segona part, on els estudiants participaran a un Workshop per resoldre reptes basats en casos pràctics.  Les inscripcions per profesionals i alumni que vulguin assistir-hi ja estan obertes!

Totes les notícies