Segona edició del seminari “La cultura de seguretat a l'Estat espanyol i a Catalunya”

Ciberseguretat

El seminari, organitzat per l’ICPS, vol contribuir al desenvolupament d’una cultura de seguretat en el marc de la societat democràtica. 

09/03/2018

L’Institut de Ciències Polítiques i Socials impulsa el seminari “La cultura de seguretat a l’Estat espanyol i a Catalunya”, que constarà de 10 sessions entorn la cultura de seguretat i estarà dirigit pel doctor Joan Lluis Pérez Francesch, director de l’ICPS.

El seminari pretén contribuir al desenvolupament d'una cultura de seguretat en el marc de la societat democràtica, difondre els valors cívics, així com analitzar les capacitats de prevenció, detecció, reacció, anàlisi, recuperació, resposta, investigació i coordinació davant amenaces greus com el terrorisme, la criminalitat organitzada o la delinqüència en el ciberespai.

També es planteja els elements essencials de la seguretat i les respostes que ofereix l'ordenament jurídic i incidir en l’estat de conscienciació i sensibilització de la ciutadania, professionals, empreses i administracions públiques davant els riscos a la convivència en llibertat i el respecte a la garantia dels drets constitucionals.

Totes les sessions es realitzaran de 16:00h a 19:30h a la seu de l’ICPS (c/Mallorca 244 pral., Barcelona), i la quota general d’inscripció és de 50€ (30€ pels estudiants universitaris matriculats aquest curs).

Aquí podeu consultar el programa del seminari i inscriure-us-hi.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies