Segon Cicle d'Orientació Professional d'Àsia Oriental

segon-cicle-asia-professional
Les jornades estàn convocades per els dies 7, 8 i 9 de maig a la Facultat de Traducció i d'Interpretació i es realitzaràn a l'aula 004.

03/05/2019

Seguint el testimoni del Primer Cicle d'Orientació Professional a l'Àsia Oriental, la segona edició de les jornades porta professionals de l'àmbit asiàtic per informar i assesorar els alumnes sobre les seves perspectives en el món laboral.

El dimarts dia 7 de maig, a l'aula 004 hi haurà un taula rodona sobre professionalització que comptarà amb Sílvia Company, guia de turisme oficial en xinès i secretària de l’Associació de Guies de Turisme de Catalunya (AGUICAT), Núria Barberà, Fundadora de Baidewei, consultoria Xina - Catalunya i Oriol Estrada Rangil, Saló del Manga i cofundador d'Espai Daruma.

El dimecres dia 8 de la maig, a la mateixa aula, la empresa de pràctiques AIESEC, a càrrec de Mireia Gallego i Connect Job Agent, empresa de col·locació prefessional al Japó, a càrrec de Kai Obokata, duran a terme una xerrada informativa sobre pràctiques a Xina i sortides professionals al Japó.

Finalment, el dijous dia 9 de maig, es realitzarà una tercera xerrada sobre beques i mobilitat a països d'Àsia Oriental. Col·laboraran el Consulado General del Japón, amb la Sra. Natàlia Mazarredo, el Consulado General de Corea,  amb el Sr. Jaeho Yoon i l'Institut Confuci de Barcelona, amb la Sra. Lídia Tubert.
A més els estudiants Aran Romero, Albar Ballester i Haru Risco aportaran la seva experiència de mobilitat a l'Àsia.

 

Més informació: Programa Segon Cicle de Professionalització d'Àsia Oriental