S'obre la convocatòria del Programa SICUE 2020-21 per estades d'estudis a altres universitats espanyoles

Convocatòria 2020-21 del Programa SICUE

El SICUE és el programa que permet als estudiants realitzar una part dels seus estudis en una altra universitat d'Espanya. La convocatòria per realitzar una estada d'un semestre o de nou mesos durant el curs 2020-2021 romandrà oberta del 13 de febrer al 13 de març.
 

10/02/2020

Del 13 de febrer al 13 de març, s'obre la convocatòria per participar al programa SICUE d'intercanvi amb altres universitats d'Espanya durant el curso 2020-2021. Les estades poden ser d'un semestre (cinc mesos) o d'un curs acadèmic (nou mesos).

El Sistema de Intercambio entre Centros Universitarios de España (SICUE) facilita els intercanvis d'estudiants dins de l'estat espanyol. Mitjançant aquest sistema, els estudiants poden realitzar part dels seus estudis en una universitat diferent, amb garanties de reconeixement acadèmic i d'aprofitament, així com d'adequació al seu perfil curricular. Aquest intercanvi ofereix a l'estudiant la possibilitat d'experimentar diferents sistemes docents, inclòs el règim de pràctiques, i de conèixer els aspectes socials i culturals d'altres comunitats autònomes.

Cal consultar la durada de les estades que s'ofereixen per a cada titulació al llistat de destinacions. Les places són exclusives per a  la titulació i duració especificada. L'estudiant que participa en qualsevol d'aquests programes manté la condició d'alumne de la seva universitat d'origen, en la qual s'haurà de matricular i abonar, si s'escau, l'import de la matrícula. A la universitat de destinació, l'alumne gaudirà de matrícula gratuïta per a les assignatures incloses a l'acord d'equiparació, i tindrà els mateixos drets i serveis que els alumnes locals.

Més informació: SICUE
 

 

Notícies relacionades

Estudiants a la sessió informativa

Sessió informativa sobre el Doble Grau Internacional per als estudiants de Turisme i Turisme en Anglès

El coordinador de Grau i Relacions Internacionals, Albert Vancells, oferirà una sessió informativa per als estudiants de 1r i 2n curs de Turisme i Turisme en Anglès, interessats en realitzar el Doble Grau Internacional a la FH de Salzburg. La reunió es celebrarà el dimecres 26 de febrer, a les 13 hores, a l'aula 144. L’acord entre ambdues institucions permet als estudiants l'obtenció de dos títol oficials dins el sistema espanyol i austríac.

Totes les notícies