Radiopolis guanya el Premi AECPA a la innovació docent 2019

Reportatge sobre Radiòpolis

Radiòpolis és un projecte d’innovació́ docent realitzat en col·laboració entre Ciències Polítiques i Comunicació́ on l’alumnat de l’assignatura “Anàlisi de polítiques públiques” ha elaborat el seu treball de curs en format de reportatge de ràdio.

10/04/2019

El Jurat del Premi AECPA (Associació Espanyola de Ciència Política i de l’Administració) a la Innovació Docent 2019 ha atorgat el premi al millor projecte d’innovació docent al projecte “Radiopolis: innovació a la docència en Ciència Política a través de la ràdio”.

El projecte d’innovació docent Radiòpolis ha estat un treball conjunt entre l’alumnat de la Facultat de Ciències Polítiques, la Facultat de Ciències de la Comunicació i la Plataforma UAB Campus Mèdia. Els reportatges s’emeten per la UABràdio i estan disponibles al web.

Els objectius del projecte són: millorar el procés d’aprenentatge de l’alumnat a través d’una experiència docent basada en la metodologia d’aprenentatge actiu; promoure el treball col·laboratiu entre estudiants de Ciències Polítiques i de Comunicació Audiovisual; establir una estratègia de transversalitat en la innovació docent (Ciències Polítiques, Ciències de la Comunicació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

 

Notícies relacionades

Premis TFG 2019

Obrim la convocatòria per la tercera edició dels Premis TFG

La FAS premia els Treballs de Fi de Grau presentats el curs 2018-2019 que tracten temàtiques relacionades amb el Desenvolupament Sostenible i la Justícia Global, o la Perspectiva de Gènere. Enguany el Premi té una dotació total de 1.000€ i el termini per presentar la candidatura finalitza el 20 de setembre. Llegir més

Totes les notícies