Quin és el millor racó de gespa?

Visites al Campus Online T2

L’Eric Sobrevia i la Paula Ferrer agafen el relleu de l’Anna i la Sandra i es converteixen en els nous UABers youtubers que visiten el campus de la UAB.

06/05/2022

No et perdis cap episodi de Visites al campus versió YouTube T2, començant amb la gespa!

En aquesta segona temporada de Visites al campus versió YouTube, l’Eric i la Paula, visitaran diferents espais i racons del campus on els UABers gaudeixen del seu temps lliure. A cada episodi, de menys de 5 minuts, descobriràs diferents espais del campus: la gespa, les biblioteques, el SAF o els bars. Tots aquests indrets han de ser coneguts per tot estudiant si vol considerar-se un autèntic UABer!

On venen les millors braves de tota la UAB? Quin és el millor lloc per fer treballs en grup? Quins esports es poden practicar al SAF? Des de la sala de cinema fins a la Vila, des de la sala fitness fins als menús dels bars i cafeteries del campus... La segona temporada de les Visites al campus versió YouTube amb l’Eric Sobrevia i la Paula Ferrer et permet continuar descobrint la UAB des de casa, sobretot, tot allò fora de l’àmbit acadèmic però en relació a la vida al campus.

En el primer episodi, els youtubers de la UAB investiguen quin és el millor racó de gespa de tot el campus de la UAB. Recorren tots els espais verds preguntant a diferents UABers quina és la seva opinió. Per saber la conclusió a la que han arribat l’Eric i la Paula, podeu veure l'episodi a la pàgina de Vistes al campus versió YouTube - T2 o al YouTube. Per no perdre’t cap episodi, visita’ns sovint o subscriu-te al nostre canal de Youtube!

Sabies que aquests episodis van sorgir arran de la pandèmia, i ens han permès ajudar als futurs UABers a descobrir les diferents facultats del campus? Degut a la bona acollida que van tenir, hem decidit fer aquesta segona temporada, on l’Eric i la Paula ens ensenyen els millors espais on poder gaudir del temps lliure i dels amics a la universitat.

Et podria interessar

Visites al campus versió YouTube -T1

Vistes al campus versió YouTube - T2

Visita la UAB