Presentació del Management Training Program de Relais Chateaux a Anglaterra

Management Training Program - Relais Chateaux

La Coordinació de Pràctiques Internacionals de l'Escola oferirà una presentació del Management Training Program del Relais Chateaux Gravetye Manor, d'Anglaterra, el proper dilluns 4 de març, a les 14 hores, a l'aula 320. La sessió informativa està adreçada a estudiants de 4t curs que es graduïn aquest any.

01/03/2019

Els estudiants de 4rt curs dels Graus, que finalitzin la titulació durant aquest any 2018-2019, tenen la possibilitat de realitzar un període de formació professional de 9 mesos, al Relais Chateaux Gravetye Manor, complex hoteler de luxe, emplaçat a East Grinstead, a la costa sud d'Anglaterra.

A través del Management Training Program, els estudiants de l'Escola podran adquirir experiència en totes les àrees operatives i de gestió de l'hotel, i millorar també en el seu nivell d'anglès.

A partir del 4 de març, s'iniciarà un procés de selecció de candidats/es, que tindrà una durada de 3 setmanes, on hauran de posar a prova el seu ingeni, la seva motivació i rigor professional a l'hora de presentar-se a aquest programa.

El període de selecció continuarà el dia 11 de març, amb una sessió de reforç de pitch d'entrevistes, i finalitzarà amb la realització d'skype calls específiques en anglès amb la Direcció del complex hoteler i els candidats, que es portaran a terme el dia 18 de març.

El proper dilluns 4 de març, a les 14 hores, a l'aula 320, la Coordinadora de Pràctiques Internacionals de l'Escola, Gemma Sagué, oferirà una xerrada informativa sobre aquest internship als estudiants interessats en participar-hi.

 

Notícies relacionades

Diàleg professional amb l'alumni Oriol Màrquez

Oriol Màrquez explica els seus 25 anys de carrera professional a Hilton

L'alumni Oriol Màrquez, Graduat en Direcció Hotelera de la promoció 1995, a través d'una videoconferència adreçada als estudiants de darrers cursos de Grau, ha explicat la seva trajectòria professional de 25 anys dins la cadena Hilton ocupant diverses posicions. Actualment és el General Manager de l'Hotel Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport.

Diàlegs professionals d'alumni de l'Escola

Diàlegs professionals amb els alumni Oriol Màrquez i Judit Esteban

Segueixen els Diàlegs Professionals amb alumni de l'Escola per conèixer les seves experiències i trajectòries en l'àmbit turístic i hoteler. Dimarts 15 d'octubre, Oriol Màrquez, Manager de l'Hotel Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Aiport oferirà una xerrada, a les 13 hores, a l'aula 211. El dimecres 16 d'octubre, a les 11 h, a l'aula 305, serà Judit Esteban, CEO de Feelbydoing, qui interactuarà amb els estudiants.

Totes les notícies