Presentació del Management Training Program de Relais Chateaux a Anglaterra

Management Training Program - Relais Chateaux

La Coordinació de Pràctiques Internacionals de l'Escola oferirà una presentació del Management Training Program del Relais Chateaux Gravetye Manor, d'Anglaterra, el proper dilluns 4 de març, a les 14 hores, a l'aula 320. La sessió informativa està adreçada a estudiants de 4t curs que es graduïn aquest any.

01/03/2019

Els estudiants de 4rt curs dels Graus, que finalitzin la titulació durant aquest any 2018-2019, tenen la possibilitat de realitzar un període de formació professional de 9 mesos, al Relais Chateaux Gravetye Manor, complex hoteler de luxe, emplaçat a East Grinstead, a la costa sud d'Anglaterra.

A través del Management Training Program, els estudiants de l'Escola podran adquirir experiència en totes les àrees operatives i de gestió de l'hotel, i millorar també en el seu nivell d'anglès.

A partir del 4 de març, s'iniciarà un procés de selecció de candidats/es, que tindrà una durada de 3 setmanes, on hauran de posar a prova el seu ingeni, la seva motivació i rigor professional a l'hora de presentar-se a aquest programa.

El període de selecció continuarà el dia 11 de març, amb una sessió de reforç de pitch d'entrevistes, i finalitzarà amb la realització d'skype calls específiques en anglès amb la Direcció del complex hoteler i els candidats, que es portaran a terme el dia 18 de març.

El proper dilluns 4 de març, a les 14 hores, a l'aula 320, la Coordinadora de Pràctiques Internacionals de l'Escola, Gemma Sagué, oferirà una xerrada informativa sobre aquest internship als estudiants interessats en participar-hi.

 

Notícies relacionades

Beques Turespaña 2019

Turespaña convoca 33 beques per realitzar pràctiques en les seves oficines a l'estranger

L'Instituto de Turismo de España, Turespaña, ha obert la convocatòria per cobrir 33 places de pràctiques professionals per treballar en les seves Conselleries de Turisme a l'estranger, i 3 places més, per fer-ho en les seves oficines centrals de Madrid. Les beques van dirigides a Graduats amb estudis de Turisme i afins. Les peticions es poden enviar fins al 6 de juny.

Totes les notícies