Premien quatre produccions del Màster en Teoria i Pràctica de Documental Creatiu

lo que diran

Quatre produccions resultants del treball portat a terme en el Màster en Teoria i Pràctica de Documental Creatiu de la UAB  han estat guardonades en festivals nacionals i internacionals de reconegut prestigi. Es tracta del llargmetratge “Lo que dirán”, el documental “Galatée à l’infini”, el curtmetratge “Buenos días España” i  el documental “La ciutat interior”.

 

19/12/2017

“Lo que diran”, el primer llargmetratge del Màster realitzat per Nila Núñez, Mar Zapata, Emiliano Trovati i Nelson Hernández, es va emportar el Premi a la Millor Pel•lícula Espanyola en el Festival Internacional de Cine de Gijón i també el Premi a la Millor Direcció de Pel•lícula Espanyola al mateix festival. A més, va estar en Secció Oficial en el festival holandès IDFA, en la secció Competition For Student Documentary. IDFA és un dels festivals més importants del món en el gènere del cinema documental.

 
“Galatée a l’infini”, una producció de Julia Maura, Mariangela Pluchino, Maria Chatzi, Ambra Reijnen, Fátima Flores Rojas i Julien Mérienne,  es va emportar el Mikeldi d'Or al Millor Documental i el Gran Premio Cine Español en el Festival Internacional de Cine ZINEBI (Bilbao).
 
“Buenos días España”, peça firmada per María Barceló, Irati Cano, Sara Pisos i Carlos Reyes, ha guanyat el Gran Premio del Jurado al Mejor Cortometraje del Festival Internacional de cortometrajes de Verín, el segon premi en el Festival Alcine i el Primer Premi Barcelona en Curt en el  Festival de Curtmetratges Bibliocurts. 
 
“La ciutat interior”, produïda per Iso Luengo, Jorge Moneo Quintana i Andrea Ballesteros,  també va estar en Secció Oficial del IDFA Competition For Student Documentary i, a més, acaba de ser seleccionada al Catàleg SHORTCAT 2018 de Catalan Films on s'inclouen els 8 millors curts produïts a Catalunya aquest any.
 
El Màster en Teoria i Pràctica de Documental Creatiu, que ja va per la seva vintena edició, té com a objectiu oferir als estudiants les eines teòriques i pràctiques per portar a terme documentals que ofereixin una mirada renovadora dels diferents aspectes de la realitat així com capacitar-los amb tot allò relacionat amb l’estat del documental contemporani.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies