Oberta la convocatòria d’intercanvis per al curs 2019-2020

Mapa dels intercanvis UAB

Aquesta convocatòria és única tant pel Programa Erasmus+ Estudis com per l’UAB Exchange Programme, cosa que permet a l’alumnat incloure places de tots dos programes en el formulari de sol·licitud. El tràmit romandrà obert des del 29 d’octubre fins al 12 de novembre i es podrà fer telemàticament a través de la plataforma de Sigma.

29/10/2018

La convocatòria d’intercanvis per al curs 2019-2020, simultània tant per al Programa Erasmus+ Estudis com per a l’UAB Exchange Programme, es va obrir el 29 d’octubre i s’adreça a tot l’alumnat, tant de grau com de màster oficial.

El Programa Erasmus+ Estudis facilita a l’alumnat matriculat a la UAB fer una estada acadèmica en una altra universitat dels 28 estats membres de la Unió Europea, dels països de l’Àrea Econòmica Europea (Islàndia, Liechtenstein i Noruega), així com Turquia i la República de Macedònia.  

La participació en aquest programa d’intercanvi pot tenir una durada de tres mesos fins a un curs acadèmic complet.

L’UAB Exchange Programme, per la seva banda, permet que l’alumnat de la UAB pugui traslladar-se a una universitat estrangera que no participi en el programa Erasmus+ (com Argentina, Brasil o el Japó) per fer una estada acadèmica.

La durada d’aquest programa pot ser d’un semestre o bé d’un curs complet.

Aquesta convocatòria única, que finalitzarà el proper 12 de novembre, s’obre amb la finalitat de promoure la mobilitat d'estudiants tant de grau com de màster oficial. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través de la plataforma de Sigma.

Més informació: Convocatòria

 

Notícies relacionades

Totes les notícies