Noves sessions de formació en línia per l'alumnat

Sessions de fomració en línia

La UAB incrementa la sel·lecció de seminaris i webinars gratuïts en línia. Aquests són alguns d'interés per l'alumnat de la Facultat que es troben ara disponibles.

05/11/2020

El proper dimecres 11 de novembre, el Col·legi de professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya organitzen el webinar “'Teletreball, Drets Laborals i Desconnexió Digitaljuntament amb l'Observatori per la Democràcia (ODEM) i l'Associació Catalana de Professionals. 

“El seminari pretén explorar la normalització del teletreball en la nostra societat arran de la pandèmia, des d'una perspectiva multidisciplinària. També s'abordaran els canvis normatius acordats entre les administracions, sindicats i patronals i les seves implicacions a efectes pràctics.

Hi participaran Josep Ginesta, Secretari General del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, amb un extens currículum en la formació acadèmica de relacions laborals i recursos humans;  Núria Gilgado, Secretària de Política Sindical d´UGT Catalunya. Autora d'un recent estudi sobre el Teletreball i Òscar Molina, sociòleg i professor agregat de la UAB (Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball – Institut d'Estudis del Treball). Coautor d'un recent estudi sobre el teletreball durant la crisi de la Covid.”
 
El seminari es realitzarà en streaming a les 18.15h a través de la plataforma Zoom. Serà necessària la inscripció prèvia per a la participació.

 

Des de la CORE d’Educació i Ocupabilitat també s’han organitzat dos webinars en relació al treball en temps de pandèmia:

Treball i Confinament” el dilluns 23 de novembre de 10:00 a 11:30 mitjançant Teams. Consistirà en la presentació dels següents projectes de recerca de la UAB sorgits durant la crisi del COVID19. 

 • ¿Sin derecho a desconectar? El control del teletrabajo durante la crisis del covid-19.
  Ponent: Alejandro Godino.
 • Impacte del gènere del teletraball i rutines de confinament: més enllà d’allò obvi. Ponent: Sara Moreno.
 • Alta tensió durant el confinament.
  Ponent: Albert Navarro

Educació i confinament” el dimarts 23 de novembre de 10:00 a 12:00 mitjançant Teams. Consistirà en la presentació dels següents projectes de recerca sorgits degut a la crisi del COVID19. 

 • Desigualtats d’Aprenentatge en Confinament.
  Ponent: Xavier Bonal.
 • Alumnat d’extrema vulnerabilitat i èxit educatiu en situacions d’emergència social. Ponents: Miquel Angel Essomba i Jose Luis Lalhueza,
 • Escoles Confinades.
  Ponents: Aina Tarabini i Judith Jacovkis.
 • Docència a distancia d’emergència.
  Ponents: Paloma Valdivia i Ingrid Noguera.

 

Recordem que la biblioteca també posa a l'abast diversos cursos en línia  per ajudar-vos a preparar treballs acadèmics (TFG, TFM, etc.), cerca d'informació, propietat intel·lectual en l'elaboració de la tesi, citacions en diversos estils, etc. Feu clic per més informació.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies