Noves edicions dels cursos online sobre implantació i auditoria de la ISO 30300/30301

Oberta inscripció cursos online ESAGED 2019
L’Escola ofereix un curs a distància per aprendre a implementar el sistema de gestió de documents segons les dues normes ISO de referència, i un curs posterior per formar a futurs auditors/es per certificar la seva correcta implantació.

22/01/2019

Ja s'han obert les inscripcions als dos cursos d’especialització en modalitat online oferts per l’Escola.

La primera formació és el Curs en Implantació d’un Sistema de Gestió per a Documents segons les ISO 30300/30301 en castellà, que enguany celebrarà la seva 7ª edició, i s’impartirà entre l’11 de febrer i el 2 d’abril. Inscripció al curs.

El curs té com a objectiu donar a conèixer el sistema de gestió de documents i la seva implementació en base a la família de normes ISO 30300, des de la seva publicació l’any 2011. Es tracta d’una formació dirigida especialment a professionals de gestió de documents i arxius, responsables de sistemes d’informació, d’organització i informàtica en empreses o administracions, o professionals de la auditoria i la certificació.

Del 9 de maig al 4 de juliol, l’Escola també posa en marxa la 4ª edició del Curs d’Especialització en Auditoria de Sistemes de Gestió per a Documents segons la Norma ISO 30301, també impartit en castellà. Inscripció al curs.

Aquesta formació online serveix per entrar més a fons en la legislació i normativa al voltant de l’ISO 30301, que capacita a l’estudiant per auditar i certificar un sistema de gestió de documents segons la norma.

Per a qualsevol dubte o més informació, les persones interessades es poden posar en contacte amb la coordinació dels cursos, a través del correu electrònic formacio.continuada.fuab@uab.cat, o trucant al 93 581 71 77.

Preu especial

El col·lectiu format per ex-estudiants de l'Escola titulats del Grau Superior o Màster en Arxivística i Gestió de Documents; membres de l'Associació d'Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya; membres de l'Associació d'Amics de la UAB; membres d'ALA; membres de ALDEE; aturats; i estudiants que es matriculin a més d'un curs del pla de formació, podran gaudir d'un 10% de descompte en el preu de la matrícula.