Noves convocatòries d’ajuts lingüístics per a la comunitat UAB

Ajuts lingüístics

La UAB obre de nou convocatòries d’ajuts lingüístics per a diverses finalitats i col·lectius: aprenentatge d’idiomes per a estudiants, correcció de materials docents o organització de jornades. Consulteu les característiques concretes de cada convocatòria al cercador de beques i ajuts.

 

03/04/2019

Un any més, la UAB obre convocatòries d’ajuts lingüístics destinades als membres de la comunitat universitària. Les convocatòries obertes en aquests moments són:

Ajuts per a la correcció de materials docents en català i en anglès

L’ajut té per objectiu facilitar la correcció de materials docents en català i en anglès del personal acadèmic que imparteix docència en aquestes llengües en els estudis de grau i de màster. Així mateix, facilitar la correcció en aquestes dues llengües de la guia docent de qualsevol assignatura de la UAB, independentment de la llengua en què s’imparteix. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de novembre i té diversos períodes de resolucions. Enllaç a l'ajut.

Ajuts per a l’aprenentatge de llengües per a estudiants que fan pràctiques curriculars a l’estranger

La convocatòria s’adreça a estudiants que fan pràctiques curriculars a l’estranger (Erasmus o altres) i han cursat i superat un curs d’una llengua estrangera com a part de la preparació de  l’experiència. El primer termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 d’abril. Enllaç a l'ajut.

Ajuts per a l’organització de jornades sobre experiències i estratègies de gestió de la diversitat lingüística a les aules de la UAB

Ajuts per al personal acadèmic o PAS de la UAB per a organitzar alguna jornada o seminari que tinguin com a objectiu compartir experiències docents sobre la gestió d’aquesta diversitat a l’aula o en el marc de grups de recerca de la UAB. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de novembre. Enllaç a l'ajut.

Podeu trobar més informació sobre aquestes convocatòries al cercador de beques i ajuts de la UAB.

El Servei de Llengües es posa a la vostra disposició per a qualsevol dubte o qüestió relacionada amb aquestes convocatòries.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies