Nova Fira Virtual de Màsters i Postgraus de la UAB: Inscriu-t'hi!

Fira Virtual de Màsters i Postgraus UAB

Entre el 22 i el 26 de febrer la UAB celebra una nova edició de la seva Fira Virtual de Màsters i Postgraus. Es duran a terme més de 140 sessions informatives de màsters oficials, màsters propis i postgraus, cadascuna amb professors i/o coordinadors de l'estudi. Les inscripcions són obertes!

29/01/2021

Més de 140 sessions informatives perquè puguis parlar directament amb la coordinació de molts dels màsters i postgraus de la UAB. Inscripció oberta!

Estàs cercant màsters i postgraus per continuar la teva formació, especialitzar-te o reconduir la teva carrera professional? Has acabat el teu grau i t'agradaria fer un màster o un postgrau però tens dubtes, o simplement vols més informació? T'agradaria conèixer i parlar amb la coordinació de l'estudi que t'interessa? La Fira Virtual de Màsters i Postgraus de la UAB obre una nova edició i et permetrà donar resposta a totes aquestes preguntes. Et convidem a consultar la programació i a inscriure't a totes les sessions que siguin del teu interès.

De dilluns 22 a divendres 26 de febrer, cinc dies seguits per a poder informar-te sobre una àmplia oferta de màsters oficials i màsters i postgraus propis de tots els àmbits de coneixement. Més de 140 sessions informatives, cadascuna d'elles centrades en un màster o postgrau concret. Les sessions constaran d'una petita introducció feta per la coordinació de cada màster o postgrau i un espai obert per a fer preguntes i resoldre dubtes.

La tercera Fira Virtual de Màsters i Postgraus de la UAB consolida el format estrenat amb molt bona acollida durant el 2020, quan a les dues primeres edicions es van realitzar més de 150 sessions amb més de 5000 inscrits. Una gran oportunitat per a conèixer els màsters i postgraus que ofereix la UAB, i per poder parlar directament amb la coordinació de cada màster o postgrau d'una manera propera i directa.

Per participar-hi, només cal fer una inscripció prèvia: apunta't i uns dies abans de l'inici de la fira rebràs un email amb els enllaços a les sessions: Inscripció oberta!
 

Més informació:
Fira Virtual de Màsters i Postgraus de la UAB
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB

 

Notícies relacionades

L'estudiant Anna Folch a Salzburg

Anna Folch, estudiant del Doble Grau Internacional: "M'ha encantat, deixo un trosset del meu cor a Salzburg"

L'Anna Folch, estudiant d'últim curs del Grau en Turisme en Anglès, és una de les primeres alumnes de l'Escola en realitzar el Doble Grau Internacional per obtenir també el Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism de la FH Salzburg. Entrevistem a l'estudiant, recent tornada de la seva estada a Àustria, perquè ens expliqui la seva experiència de cursar aquesta doble titulació.

Recuperem el Sector del Turisme

Let's regain the Tourism Sector! #regainthetourismsector

Totes les notícies