Nou període de preinscripció universitària, convocatòria de setembre 2019

Convocatòria Setembre 2019

La nova convocatòria per a la preinscripció universitària 2019 serà durant els dies 19 i 20 de setembre. Per realitzar el tràmit, les persones interessades hauran de fer-ho a través del portal Accés Universitat.

03/09/2019

El nou període de preinscripció universitària serà els dies 19 i 20 de setembre (ambdós inclosos), a través del portal Accés Universitat. Els estudiants que hagin fet la selectivitat extraordinària de setembre, prèviament, hauran pogut consultar els resultats, que es publicaran el dimarts 17 de setembre.

Per realitzar el procés, cal seguir unes indicacions per registrar-se correctament i poder fer la preinscripció. En alguns casos, és necessari lliurar documentació perquè la preinscripció sigui vàlida i així poder entrar en el procés d'assignació de places.

Aquests són els codis que necessitaràs:

Grau de Direcció Hotelera: 21107
Grau de Turisme: 21059
Grau de Turisme en anglés: 21114


La resolució sobre l'assignació de places es farà pública el dijous 26 de setembre i, la matriculació, el divendres 27 de setembre. Consulta el calendari de la preinscripció universitària 2019 per a més informació sobre els terminis i les resolucions.

I si no et queden clars alguns conceptes claus de la selectivitat i la preinscripció universitària, consulta el diccionari on trobaràs totes les respostes.

També pots contactar amb l'Oficina d’Accés a la Universitat (Via Laietana, 2 planta baixa), a Barcelona, o trucant al 93 223 03 23 o al 93 223 25 91, de 9.00 a 14.00 hores.

Bústia de contacte

 

Notícies relacionades

Beques Refugi UAB

Més de 100 donants per a les Beques #UABRefugi

La campanya de micromecenatge per garantir la continuïtat dels estudis universitaris a joves en situació de refugi ha aconseguit més de 100 donatius però encara necessita de més suport.

Patricia Tortosa GoDodoland

L’alumni Patricia Tortosa explica la seva experiència a Maurici

La primera part de la sessió va servir per introduir què són les pràctiques internacionals i les empreses intermediàries. A continuació, l’alumni Patricia Tortosa va compartir amb els estudiants la seva experiència de pràctiques a Illa Maurici i com va fundar Go Dodoland, empresa que ofereix posicions arreu del món.

Totes les notícies