Nou màster i postgrau en línia sobre comunicació accessible a la UAB

Nou màster i postgrau en línia sobre comunicació accessible a la UAB

També s’ofereixen cursos d’especialització en aquest àmbit

30/03/2023

Aquest octubre el grup de recerca TransMedia Catalonia posa en marxa noves titulacions pròpies en l’àmbit de l’accessibilitat a la informació i la comunicació.

Aquest octubre el grup de recerca TransMedia Catalonia posa en marxa noves titulacions pròpies en l’àmbit de l’accessibilitat a la informació i la comunicació. Són titulacions en línia de la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la UAB que es poden cursar en anglès, català o castellà. S’adrecen a un ampli perfil d’estudiants interessats en la comunicació, la traducció i la mediació, però també en la gestió cultural, l’educació o els mitjans.

L’oferta inclou:

  • Màster en Comunicació Accessible per a una Societat Diversa
  • Diploma d’Especialització en Gestió de l’Accessibilitat en la Comunicació i en la Informació.
  • I dos cursos d’especialització més breus: un curs introductori d’Accessibilitat en la Comunicació i en la Informació i un curs d’Innovació en Accessibilitat en la Informació, Tecnologies i Comunicació.

Faran les classes i conferències al màster experts de renom internacional amb experiència a Google, BBC, RTVE, TV3, EDF, ONU-ITU, STXT, EGTA, entre d’altres, i investigadors d’universitats europees i americanes.

 

Informació sobre els programes en català.

Informació sobre els programes en castellà.

Informació sobre els programes en anglès.