Neix el projecte open Campus al Campus de Sabadell

Open Campus Sabadell

Aquest dijous 19 de maig de 2022 tindrà lloc l'open Campus Sabadell, una iniciativa que vol recuperar l'organització d'activitats presencials al Campus de Sabadell dirigida al Grau d'Empresa i Tecnologia i el Grau de Comptabilitat i Finances de la Facultat d'Economia i Empresa, així com el Grau de Gestió Aeronàutica de l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

17/05/2022

El projecte open Campus Sabadell és una iniciativa que vol recuperar l'organització d'activitats presencials al Campus de Sabadell, dinamitzant i fent partícep a tota la comunitat del centre, tot recuperant el que inicialment havia sigut la Festa de la Primavera.

Actualment, en aquest campus s'imparteixen el Grau d'Empresa i Tecnologia i el Grau de Comptabilitat i Finances de la Facultat d'Economia i Empresa, així com el Grau de Gestió Aeronàutica de l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La deslocalització és una oportunitat per a realitzar activitats gràcies a la naturalesa dels estudis que s'imparteixen. La intenció és canalitzar els interessos dels estudiants que cursen aquests estudis, creant espais per a què és coneguin i puguin compartir.

La jornada, que està dividida en tres blocs:

  • open Campus Talks. Conferències tècniques i de divulgació relacionades amb el Grau d'Empresa i Tecnologia, el Grau de Comptabilitat i Finances de la Facultat d'Economia i Empresa i el Grau de Gestió Aeronàutica de l'Escola d'Enginyeria de la UAB.
  • open Campus Social. Activitats esportives i lúdiques a l'exterior del Campus de Sabadell. L'objectiu és posar en contacte als estudiants dels diferents Graus i crear un espai per a què es coneguin i puguin compartir.  
  • open Campus Sound. Cloenda de les activitats, recuperant el que inicialment era la Festa de la Primavera de Sabadell. Música electrònica i/o concerts a l'exterior del Campus de Sabadell i servei de barra a càrec del Consell d'Estudiants.

Tindrà lloc aquest dijous 19 de maig de 2022 al Campus de Sabadell!

 

Més informació: Cartell Open Campus Sabadell