Neix el Doble Grau Internacional entre la UAB i la FH Salzburg: vine a la sessió informativa

Grau Doble Salzburg

El coordinador de Grau, Albert Vancells, farà una presentació als estudiants de 1r i 2n curs interessats en el Doble Grau el dimarts 12 de febrer, a les 13 hores. L’acord entre la FH Salzburg i l’Escola facilitarà als estudiants la obtenció de dos títol oficials dins el sistema espanyol i austríac.

23/01/2019

L’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB i la Fachhochschule Salzburg han arribat enguany a un acord per oferir un Doble Grau Internacional als seus estudiants de turisme i direcció hotelera, amb la obtenció d’un Double Undergraduate Degree in Tourism / Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism.

El Doble Grau Internacional és una nova opció per als estudiants de l’Escola per realitzar a la UAB les assignatures dels dos primers cursos en castellà i català, així com el primer semestre del tercer curs. A continuació, els estudiants podran cursar el segon semestre de 3r i el primer semestre de 4t, a les instal·lacions de la FH Salzburg, situada a la zona turística més important del país: la regió del Tirol.

La universitat FH Salzburg, que ofereix un Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism, destaca per incloure en el seu itinerari formatiu una especialitat en innovació turística i l’aplicació de les noves tecnologies per donar noves solucions al sector.

Els estudiants, que hauran d’acreditar un B2 d’anglès per ser acceptats al nou programa, també tindran la oportunitat de reforçar  el seu nivell d’alemany i realitzar les pràctiques en terres austríaques.

Sessió informativa per als estudiants de 1r i 2n curs

El coordinador de Grau, Albert Vancells, farà una presentació sobre el nou Doble Grau Internacional a tots aquells estudiants dels primers cursos de Grau interessats en aquesta nova formació.

La sessió permetrà resoldre dubtes sobre el Doble Grau i conèixer quins són els requisits per accedir-hi. La trobada tindrà lloc dimarts 12 de febrer, a les 13 hores, a l’aula 133.

 

Notícies relacionades

Anna Serarols

Anna Serarols, graduada en Direcció Hotelera: ‘En veure que des de l’Escola es presentava aquesta oportunitat, no m’ho vaig pensar dues vegades’

L’alumni és la guanyadora d’una beca que li ha permès marxar al sud d’Anglaterra per fer unes pràctiques internacionals al Gravetye Manor Hotel, una antiga mansió familiar amb més de 400 anys d’història i reconvertida en un hotel de luxe. Ens explica la seva experiència des d’aquest relais chateaux de menys de 20 habitacions, on estarà 9 mesos per completar la seva formació com a Management Intern. Llegir més

Totes les notícies