Mor Pepa Badell, alumna i professora, història viva de la Facultat

Pepa Badell

Demà a les 10h tindrà lloc una cerimònia de comiat a Mataró, a la funerària Cabré Junqueras.

08/02/2019

Pepa Badell va morir ahir al vespre a causa d’un càncer detectat fa pocs mesos. La Pepa, com tothom la coneixia, ha estat sempre molt lligada a la UAB i a la Facultat de Ciències de la Comunicació des dels inicis. Va ser alumna de la tercera promoció (1973-1978) illicenciada en Ciències de la Informació, secció Periodisme (1978). Després va desenvolupar una llarga carrera com a Redactora al Diari de Barcelona (1975-1978), El Periódico de Catalunya (1979-1987), el seminari El Món (1981-1982), als informatius de TVE (1987-1990) i dirigint diversos projectes relacionats amb l’edició de diferents publicacions municipals i sectorials fins que en començar l’any 2000 va crear una empresa pròpia, Nous Formats en Comunicació, que va compaginar amb la seva tasca docent.

La Pepa Badell ha estat professora de la Facultat durant 25 anys, des del 1994 fins l’actualitat i era una experta en qüestions multimèdia i les noves formes de periodisme derivades de la digitalització i l’aparició d’Internet. Enguany impartia assignatures com Gèneres i Formats Audiovisuals Multimèdia i Producció i Expressió Periodística en Multimèdia i Interactius i tutoritzava Treballs de Fi de Grau en el grau de Periodisme.

El seu fill, Daniel López Badell, ens ha comunicat que va viure amb alegria i “con las botaspuestas” fins al final. Avui divendres 8 de febrer es farà la vetlla a partir de les 11h fins les 9h del vespre a Mataró, a la funerària Cabré Junqueras. Demà a les 10h tindrà lloc una cerimònia de comiat també a Mataró, a la funerària Cabré Junqueras.
 

 

Notícies relacionades

Foodtrucks2017

Darreres activitats de la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB

Del 8 al 12 d'abril tindran lloc les darreres activitats de la Setmana Saludable i Sostenible adreçades a tota la comunitat universitària. El dimarts 9 d'abril serà la caminada al campus de Sabadell i el dijous 11 d'abril, a l'eix Nord del campus de Bellaterra, hi haurà food-trucks de les 12 a les 14 h. Llegir més

Campus de Bellaterra

Serveis al campus del 15 al 22 d'abril

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 15 al 22 d'abril de 2019. Només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials. Llegir més

Totes les notícies