Miguel Ángel Tobías visita la Facultat per parlar sobre històries i desventures al món de la Comunicació

Miguel Ángel Tobías assegut en una entrevista
Miguel Ángel Tobías assegut en una entrevista

El Gabinet de Comunicació i Educació UAB i el Màster en Periodisme de Viatges, amb el suport del Departament de Periodisme de la UAB, van organitzar la conferència “Desfer el camí: Història i desventures”. La sessió va tenir com a convidat el productor Miguel Ángel Tobías.

17/10/2022

La conferència 'Desfer el camí: Història i desventures' es va desenvoluparr el dimarts 22 de novembre, de 17h a 20h, a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació UAB. Va ser un esdeveniment obert al públic, per la qual cosa es va fer extensiva la invitació als alumnes i professors de grau i postgrau de la facultat.

Durant la conferència, Tobías va compartir amb els estudiants la seva experiència i l'aprenentatge adquirit a la indústria de la comunicació audiovisual. Miguel Ángel Tobías és productor i director de cinema, documentals i programes de TV. Entre els seus majors èxits professionals hi ha la creació del format televisiu “Españoles por el mundo”, replicat a nombroses comunitats autònomes d'Espanya i a multitud de països. És, a més, CEO de la productora Acca Media i autor del llibre “Renacer a Los Andes”.

El Gabinet de Comunicació i d'Educació és un grup consolidat i especialitzat en la investigació i la divulgació científica, que pertany al Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB. Ha estat reconegut per AGAUR (Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca) de la Generalitat de Catalunya com a Grup de Recerca Consolidat en funció de la seva trajectòria, projecció i desenvolupament. Des de la seva creació, ha desenvolupat iniciatives destinades a integrar, amb consciència i llibertat, les tecnologies de la comunicació a la denominada societat global o del coneixement.