Masterclass: “El nou paradigma arxivístic” i sessió informativa sobre el Màster

Nou paradigma

El director de l’Escola, Joan Pérez, oferirà el pròxim dijous 2 de juliol, a les 18h, una masterclass sobre les noves possibilitats de la professió arxivera i el caràcter multidisciplinari de la gestió documental. La sessió, coincidint amb la Fira de Màsters i Postgraus de la UAB, comptarà amb una segona part on es presentarà el Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents. Inscripcions obertes.

19/06/2020

L’Escola organitzarà una masterclass virtual el dijous 2 de juliol, titulada “El nou paradigma arxivístic”, seguit d’una presentació del Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents.

La sessió s’emmarca dins de la Fira de Màsters i Postgraus de la UAB, que del 29 de juny al 11 de juliol oferirà presentacions de la seva oferta formativa, i en la qual l’Escola també hi participa.

Aquesta masterclass, a càrrec del director de l’Escola, Joan Pérez, pretén ser un espai de reflexió al voltant de la “nova arxivística”. Per una banda, aquest nou escenari tendeix a veure el tractament de la documentació com un tot i des de múltiples perspectives

I d’altra banda, aquest nou paradigma permet una interacció amb diferents àmbits de la societat i dels drets de la ciutadania: la transparència i l’accés a la informació, la protecció de dades, el govern obert, la reutilització i el Big Data, la gestió de la qualitat i els processos, l’administració electrònica, l’arxiu social, els col·lectius invisibilitzats, o la preservació dels drets humans, la memòria i la reparació.

Sessió informativa del Màster en Arxivística i Gestió de Documents

La segona part de la sessió serà una presentació del Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents. La coordinadora d’estudis, Anahí Casadesús, farà una presentació del programa i resoldrà tots aquells dubtes que puguin tenir els assistents sobre el programa de pràctiques, requisits d’accés, assignatures, etc.

Les inscripcions ja estan obertes.

 

Notícies relacionades

Gestió acadèmica de l'Escola

La Gestió Acadèmica oferirà atenció presencial amb cita prèvia

Els estudiants i titulats que hagin de realitzar algun tràmit presencial a la Gestió Acadèmica de l'Escola, i no es pugui efectuar telemàticament, a partir de l'1 de juliol, hauran de sol·licitar cita prèvia través d'un aplicatiu per reservar dia i hora. Per accedir al Centre, hauran de seguir les mesures de seguretat, d’higiene personal i de distanciament social com a prevenció de la COVID-19. Consulteu aquí l'horari d'atenció per als mesos d'estiu.

Totes les notícies