Lliurament del Xè Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora

Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB organitza l'acte de lliurament de premis per reconèixer la innovació i emprenedoria de la comunitat universitària i alumni en un esdeveniment que es celebrarà el dijous 12 de desembre, a les 18:30 h, a la Sala d'Actes de Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. Bàrbara Ruiz, fundadora de Livingit.cat, i Ricard Castellet, Chief Connector Officer de Barcelona Tech City, oferiran dues ponències per explicar les seves experiències en l'àmbit de la emprenedoria.

02/12/2019

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB celebrarà el lliurament del Xè Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora el proper dijous 12 de desembre, en un acte acadèmic que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, a les 18:30 h.

A la taula institucional, es comptarà amb la presència de Javier Lafuente, Vicerector d'Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB; Montserrat Balagueró, Directora de Serveis Docents de la Fundació UAB; Hèctor Sala, Degà de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB; i David Urbano, Vicedegà d'Emprenedoria d'aquesta darrera facultat, exdirector del CIEU i moderador d'aquest certamen.

La primera ponent convidada serà Bàrbara Ruiz, Enginyera titulada per la Universitat Politècnica de Catalunya, i Emprenedora de projectes d'enginyeria i innovació a Barcelona i a Catalunya. Actualment és la fundadora de l'empresa Livingit.cat (Living Experiences), dedicada a oferir experiències vinculades amb les tradicions i costums de la cultura catalana. La conferenciant explicarà, durant la seva intervenció, la seva trajectòria i experiència emprenedora a tots els assistents.

Per altra banda, Ricard Castellet, Chief Connector Officer (CCO) de Barcelona Tech City, també participarà com a conferenciant durant l'acte. El ponent és Llicenciat en Sociologia i Coordinador del Màster de Marketing Digital a La Salle, i ha treballat per BeRepublic, BeAgency, LetsBonus i Elogia. Compta amb més de 20 anys d'experiència professional al món digital, i ha desenvolupat gran part de la seva carrera col·laborant en el llançament i consolidació d'start-ups i en la digitalització de grans companyies.

Castellet comentarà la seva trajectòria professional, en especial, al capdavant de Barcelona Tech City, associació privada i sense ànim de lucre que representa a més de 1000 empreses i start-ups del sector tecnològic i digital de la Ciutat Comtal, el màxim exponent del qual és el Pier01, hub reconegut per la revista Forbes com un dels 5 més innovadors del món.

La gestió de l'entrega dels premis anirà a càrrec d'Andreu Turró, nou Director del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU).

 

Notícies relacionades

Sessions informatives per a estudiants dels Graus de l'Escola

Sessions informatives online per estudiants de 2n, 3r i 4t curs dels Graus

La coordinació de cada Grau organitza unes sessions informatives online, dirigides a estudiants de 2n, 3r i 4t curs, per explicar com es desenvoluparà l'any acadèmic 2020-21, i per resoldre dubtes sobre la docència teòrica i pràctica dels estudis durant el període que duri la pandèmia. Les xerrades es celebraran el dimarts 8 de setembre, a través de la plataforma virual "Teams". Consulta els horaris.

Totes les notícies