Let's regain the Tourism Sector! #regainthetourismsector

Recuperem el Sector del Turisme

L'Escola ha engegat una iniciativa anomenada Let's regain the Tourism Sector! (Recuperem el Sector del Turisme!) per donar suport a les empreses i professionals de l'àmbit turístic i hoteler que estan patint la crisi generada per la pandèmia, i enviar un missatge optimista i positiu per reemprendre l'activitat del Sector, amb la col·laboració del talent dels estudiants i alumni del Centre. A les xarxes socials, podreu trobar aquesta campanya amb l'etiqueta #regainthetourismsector.

18/02/2021

Una quinzena d'estudiants dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera de l'Escola han participat en la gravació del vídeo Let's regain the Tourism Sector (Recuperem el Sector del Turisme!), com a iniciativa per recolzar a les empreses i professionals de l'àmbit turístic i hoteler que han sofert la crisi generada per la COVID-19.

El missatge que envien els estudiants és optimista i positiu, on mostren que volen col·laborar en la reactivació del Sector, aportant el seu talent i compromís per ajudar a superar aquest desafiament originat per la pandèmia, amb actitud, perseverança, treball i esforç,

Aquesta iniciativa es difón també a través de les xarxes socials de l'Escola amb l'etiqueta #regainthetourismsector.

Les empreses que desitgin comptar amb l'alumnat i titulats/des del nostre Centre per la tornada a l'activitat, oferint oportunitats de pràctiques i laborals, poseu-vos en contacte amb la Unitat de Pràctiques i Borsa de Treball, a través de l'e-mail: practiques.btreball.fuab@uab.cat i al telèfon: 93 592 97 27.

 

Notícies relacionades

L'estudiant Anna Folch a Salzburg

Anna Folch, estudiant del Doble Grau Internacional: "M'ha encantat, deixo un trosset del meu cor a Salzburg"

L'Anna Folch, estudiant d'últim curs del Grau en Turisme en Anglès, és una de les primeres alumnes de l'Escola en realitzar el Doble Grau Internacional per obtenir també el Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism de la FH Salzburg. Entrevistem a l'estudiant, recent tornada de la seva estada a Àustria, perquè ens expliqui la seva experiència de cursar aquesta doble titulació.

Mercè Pla, segona finalista a la millor recepcionista de Qatar

L'alumni Mercè Pla, 2a millor recepcionista de Qatar 2020-21

Mercè Pla, Graduada en Direcció Hotelera de l'Escola, va aconseguir la 2a posició en la competició a The Best Recepcionist of the Year de Qatar 2020-21, promoguda per la International Association for Deputy Managers and Front Office Managers of Luxury Hotels (AICR). Sobre aquesta important fita i sobre la seva experiència de treballar en aquest país en parlem en aquesta entrevista.

Totes les notícies