Les YouTubers de la UAB visiten la nostra Facultat

Imatge promocional de les Visites al Campus de la UAB de la mà de les UABers YouTubers

L’Anna Ventura i la Sandra Lleida són les dues YouTubers UABers que visiten les diverses facultats de la UAB. N’expliquen absolutament tot! Des dels estudis que s’hi imparteixen fins l’ambient i les festes que hi ha. Si et pica la curiositat per saber com és la FTI real, no et perdis la seva visita en format vídeo.

14/04/2021

La Facultat de Traducció i Interpretació és coneguda per ser moderna i bufona per fora i per tenir molt bon ambient entre els estudiants per dins. Dues YouTubers UABers, l’Anna i la Sandra, hi han fet una visita a fons per a comprovar-ho i ho han resumit tot en un vídeo que no us podeu perdre si voleu conèixer la nostra Facultat.

La pandèmia no ens ha permès convidar els futurs estudiants a descobrir la nostra Facultat en primera la UAB ha fet una aposta diferent: convertir les visites en contingut online. Un contingut fresc i proper, gens institucional, que et permeti posar un peu al campus de la mà de les persones que se'l coneixen millor a cada centre.

Visites al campus de la UAB

Tampoc no us podeu perdre l’UABcedari

Sabem que l’arribada a la universitat imposa molt perquè de sobte sentiu i llegiu tot de paraules ben estranyes: sembla que necessitis un diccionari per poder anar a la universitat... Doncs bé, una altra YouTuber UABer fa, literalment, un diccionari universitari que tampoc no us podeu perdre.