La UAB oferirà 104 ajuts econòmics del programa de Beques Santander Erasmus

Estudiants de l'Escola

Les Beques Santander Erasmus tenen com a objectiu reconèixer l'excel·lència acadèmica dels estudiants Erasmus+ i afavorir la inclusió educativa i la igualtat d'oportunitats. A l'Autònoma se li han atribuït 104 ajuts per concedir entre els estudiants beneficiaris d'una beca de mobilitat internacional per al proper curs 2019-2020.

15/02/2019

Als estudiants que se'ls hi ha assignat una plaça Erasmus+ per al proper curs acadèmic 2019-2020, poden optar als ajuts de les Beques Santander Erasmus, que per primera vegada es convoquen, per tal de reconèixer l'excel·lència acadèmica dels estudiants que participen en els programes de mobilitat internacional, i afavorir la seva inclusió educativa i la igualtat d'oportunitats.

En aquesta primera edició, Santander destinarà 104 ajuts per a estudiants de la UAB que vulguin cursar els seus estudis en qualsevol centre educatiu de la Unió Europea i realitzar pràctiques professionals internacionals, i tinguin els millors expedients acadèmics.

Aquests ajuts es repartiran de la següent manera a l'Autònoma:

- 2 beques de 3200€ (una per estudis, i una per realitzar pràctiques). Hi podran optar a estudiants beneficiaris d'un ajut Erasmus+ de mobilitat d'estudis a Europa i/o de pràctiques, que tinguin els millors expedients acadèmics i que hagin rebut al curs anterior una beca general (socioeconòmica) del Ministeri. A la meitat d'aquests ajuts hi podran també optar estudiants que acreditin legalment una discapacitat igual o superior al 33%.

- 49 beques de 500€ (41 per cursar estudis, i 8 per pràctiques). Destinades a estudiants beneficiaris d'un ajut Erasmus+ de mobilitat d'estudis a Europa i/o de pràctiques, que tinguin els millors expedients acadèmics.

- 73 beques de 150€ (62 per estudis, i 11 per efectuar pràctiques) per a estudiants beneficiaris d'un ajut Erasmus+ de mobilitat d'estudis a Europa i/o de pràctiques, que no hagin estat beneficiaris de les Beques Santander Erasmus de les categories anteriors, i que tinguin els millors expedients.

Addicionalment, el programa preveu un pla de formació i ocupació abans, durant i després de l'estada a l'estranger per contribuir al seu desenvolupament professional.

Els estudiants interessats en obtenir un d'aquests ajuts econòmics, cal que feu la sol·licitud al web de les Beques Santander Erasmus, tenint en compte els criteris esmentats anteriorment abans del 28 de febrer de 2019.

En el cas dels alumnes amb necessitats especials haureu d'entregar als centres (si encara no ho heu fet) l'acreditació corresponent abans de la finalitzacio del període de recepció de sol·licituds.

Les beques per Erasmus+ Pràctiques les assignarà el Servei d'Ocupabilitat de la UAB.

 

Notícies relacionades

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB acaba d'obrir una convocatòria de beques de mobilitat internacional específica per als estudiants de l’Escola per poder realitzar pràctiques en cadenes hoteleres de la Xina. Les estades hauran de fer-se entre gener i juliol de 2020, i els ajuts es poden sol·licitar fins al 14 de novembre.

 

Totes les notícies