La UAB envia material de protecció i equips de detecció del SARS-CoV-2 als hospitals

Material per al personal sanitari al rectorat

La UAB ha cedit tres equips per fer proves de detecció del coronavirus SARS-CoV-2 a l'Hospital Parc Taulí. A més, en col·laboració amb altres centres del campus, com el CRAG i l'IFAE, ha fet arribar material de protecció divers per al personal sanitari dels hospitals Vall d'Hebron, Sant Pau i Santa Creu, Parc Taulí, Germans Trias i Pujol i del Mar.

23/03/2020

La Universitat ha lliurat a l'Hospital Parc Taulí una estacio dextracció de l'Institut de Neurociències (INc), una màquina de PCR quantitativa del Laboratori de Luminiscència i Espectroscòpia de Biomolècules i un equip per automatizar l'extracció d'ARN del Servei Veterinari de Genètica Molecular..

A més, junt amb altres centres del campus, com el Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) i l'Institut de Física d'Altes Energies (IFAE), ha fet arribat el material de protecció de què disposen als hospitals Vall d'Hebron, Sant Pau i Santa Creu, Parc Taulí, Germans Trias i Pujol i del Mar, per ajudar el personal sanitari en la lluita contra la COVID-19.

Els lots equitatius s'han fet arribar ja als centres hospitalaris. En total, el material de protecció enviat ha comprès 90.000 guants, 800 ulleres de protecció, 4.000 màscares, més de 2.000 bates, 200 vestits, 3.000 casquets, 5.000 cobresabates i 250 litres d'agents antisèptics i desinfectants (etanol i alcohol).

Altra entitat del campus que també hi està col·laborant en la lluita contra la pandèmia del coronavirus SARS-COV-2 és l'Hospital Clínic Veterinari, que ha cedit aparells respiradors a l'Institut Català de Salut.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
 

Notícies relacionades

Totes les notícies