La rectora de la UAB, Margarita Arboix, entrevistada a 'Espejo público'

Antena 3. Espejo P ublico 26-X-2017

El 26 d'octubre, la rectora de la UAB, Margarita Arboix, va ser entrevistada per Susanna Griso al programa Espejo público d'Antena 3. A l'entrevista, va defensar el rigor periodístic i va assegurar que la UAB "és un espai de llibertat on totes les ideologies tenen cabuda".

27/10/2017

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, va oferir una entrevista al programa Espejo público d'Antena 3 el 26 d'octubre passat. Arboix va emfatitzar que la Universitat "és un espai de llibertat on totes les ideologies tenen cabuda".

Arboix va parlar de la queixa contra el propi programa que la UAB va presentar al Consell de l'Audiovisual de Cataluña i al Col·legi de Periodistes de Catalunya per la manca d'ètica periodística d'Espejo público a l'emissió del 13 d'octubre, on estudiants de la UAB es queixaven d'una "manca de suport" per part de la Universitat. Segons la rectora, "no es va dir la veritat", i va afirmar que "el periodista ha de saber que ha de contrastar la informació".

La rectora, que va ser entrevistada per Susanna Griso, va recordar que la UAB és "una de les primeres universitats en recerca, qualitat i exàmens MIR" de l'Estat. Arboix va sentenciar que no pot "tolerar que es comprometi l'honor de la meva universitat".

 

Notícies relacionades

Totes les notícies