La Gestió Acadèmica oferirà atenció presencial amb cita prèvia

Gestió acadèmica de l'Escola

Els estudiants i titulats que hagin de realitzar algun tràmit presencial a la Gestió Acadèmica de l'Escola, i no es pugui efectuar telemàticament, a partir de l'1 de juliol, hauran de sol·licitar cita prèvia través d'un aplicatiu per reservar dia i hora. Per accedir al Centre, hauran de seguir les mesures de seguretat, d’higiene personal i de distanciament social com a prevenció de la COVID-19. Consulteu aquí l'horari d'atenció per als mesos d'estiu.

29/06/2020

A partir del 1 de juliol, la Gestió Acadèmica de l'Escola oferirà atenció presencial per als estudiants i titulats que hagin de realitzar algun tràmit administratiu i que no es pugui portar a terme telemàticament.

Les persones interessades hauran de sol·licitar cita prèvia a través d'un aplicatiu per reservar dia i hora per accedir al Centre, a fi d'evitar possibles aglomeracions.

L'horari d'atenció de Gestió Acadèmica és:

  • Durant el mes de juliol de 2020: De dilluns a divendres, de 9 a 14 hores (servei de cita prèvia per tràmits/gestions presencials).
  • Durant el mes d'agost de 2020: l'atenció al públic serà únicament de forma telemàtica en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. L'accés a l'edifici de l'Escola estarà tancat durant tot el mes.
  • De setembre a juny, l'horari d'atenció serà des de les 08:30 a les 20 hores, de dilluns a divendres (servei de cita prèvia per tràmits/gestions presencials).

 

L'Escola garanteix totes les mesures de prevenció i de seguretat, d’acord amb el pla previst pel Comitè de Seguretat i Salut de la FUAB per la situació de la pandèmia del coronavirus. És molt important que tothom segueixi les mesures d’higiene personal i de distanciament social, per tal d'evitar contagis. La tasca de control i mitigació de l’actual crisi sanitària per la COVID-19 és una responsabilitat compartida de tots i totes.

En cas de qualsevol dubte, podeu contactar via correu electrònic a través de: fuab.formacio@uab.cat

 

Notícies relacionades

TFM de Paula Gomila

Es publica el llibre digital del Millor TFM en Arxivística i Gestió de Documents del curs 2018-19

L'Escola juntament amb l'Associació d'Arxivers de Catalunya acaben de publicar el llibre digital de la guanyadora de la 1a edició del Premi al Millor TFM en Arxivística i Gestió de Documents del curs acadèmic 2018-2019, atorgat a Paula Gomila amb la recerca "Geolocalitzacio i dades obertes. Un projecte per a la visibilització de la dona com a productora de fons documentals d'arxius". Ajuda'ns a difondre'l amb l'etiqueta #MillorTFM_ESAGED. Consulta'l aquí.

Guanyadors del X Premi CIEU a la idea més emprenedora 2019

Més d'un centenar de projectes es presenten al X Premi CIEU 2019 a la idea més emprenedora

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) va celebrar ahir el lliurament del X Premi a la idea més emprenedora 2019, a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. El projecte Turisme paradisíac per a persones amb discapacitat motora de Lissette Cruz i Judit Granados, estudiants del Màster en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, va aconseguir el 1r guardó en la categoria FUABFormació.

Totes les notícies