La Facultat de Ciències de la UAB inaugura un canal de Telegram

cartell 8 m

La Facultat de Ciències obre un nou canal de comunicació per compartir informació entorn de les temàtiques de Gènere, Ciència i Societat mitjançant Telegram.

03/03/2021

En commemoració del 8 de març, la Facultat de Ciències inaugura una nova via de comunicació sobre activitats relacionades amb Gènere, Ciència i Societat mitjançant un canal de Telegram. L'objectiu del canal és facilitar l'accés de les persones interessades en la temàtica a les informacions més rellevants sobre les activitats realitzades a la Facultat i al Campus.

La Facultat de Ciències, mitjançant la seva Comissió d'Igualtat, vetlla per garantir el desenvolupament del marc normatiu fent especial atenció a la promoció de la cultura i les polítiques d'igualtat de gènere. En aquest sentit, la Facultat disposa també d'un espai específic sobre Gènere i Ciència al seu web, on es recullen totes les activitats realitzades al llarg dels anys en la promoció de la igualtat de gènere a la ciència, així com dades estadístiques i informació sobre la Comissió d'Igualtat de la Facultat. 

Una de les activitats més important és la commemoració anual de l'11 de febrer, dia internacional de la dona i la nena a la ciència. Enguany, s'ha adaptat la celebració d'aquest dia a través de la campanya #fatempsquehiSTEM, oberta a la participació de tota la comunitat per fer visible les aportacions de les dones a la ciència al llarg de la història i fins a l'actualitat. La campanya es donarà per finalitzada el 8 de març i podeu recuperar les intervencions realitzades a través del destacat 11F del compte @cienciesuab d'Instagram.

Si t'interessa la temàtica, no ho dubtis, dona't d'alta al canal de Telegram amb aquest enllaç!