La Facultat de Ciències de la Comunicació, seu del VIII Congrés Internacional de la AE-IC.

logo aeic

El vuitè Congrés Internacional de l’Associació Espanyola d’Investigació de la Comunicació es celebra del 28 de juny a l’1 de juliol a Barcelona.

23/06/2022

El proper dimarts, 28 de juny, s’inaugura el vuitè Congrés Internacional de l’Associació Espanyola d’Investigació de la Comunicació, al Saló del Cent de l’Ajuntament de Barcelona, amb el discurs del ministre d’Universitats, Joan Subirats.  

Durant la inauguració també participarà el degà de la Facultat, Enric Marín i Otto, la presidenta de l’AE-IC, Rosa Franquet, entre d’altres. A més, el professor Miquel de Moragas pronunciarà unes paraules en homenatge a l’Enrique Bustamante (1949-2021), referent destacat en el camp acadèmic de les ciències de la comunicació i president de l’AE-IC des de 2016.  

Durant la resta de dies del congrés, del 19 de juny a l’1 de juliol, tindran lloc diferents sessions plenàries i comunicacions per part de més de tres cents d’especialistes en els diferents àmbits de la comunicació d’arreu de l’Estat i d’Amèrica Llatina. Totes les xerrades tindran lloc a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, donat que les seves instal·lacions tenen més capacitat per acollir la quantitat de participants en aquest congrés. Trobareu més informació i tota la programació del congrés a la seva pàgina web. 

El lema d’aquesta vuitena edició és Comunicació i ciutat connectada. Des de l'associació es va escollir aquesta temàtica donat que en l’última dècada, la ciutat s’ha convertit en el centre del desenvolupament urbà sostenible i, per aconseguir-ho, s’exigeix una bona comunicació que permeti una connexió entre les diferents ciutats per obtenir una bona participació democràtica per part de tothom.  

Aquest congrés serà el darrer esdeveniment que celebra el cinquantè aniversari de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, motiu pel qual, juntament amb el fet que sigui una de les tres facultats més antigues de l’Estat Espanyol, s’ha escollit la Facultat com a seu del vuitè congrés de l’AE-IC.