La Dra. Anna Sala, emprenedora i cap d'Innovació de l'Hospital Vall d'Hebron, presentarà el seu projecte anAPPhylaxis a la UAB

Anna Sala

Sala és cofundadora i directora mèdica de la companyia que ha creat anAPPhylaxis, un dispositiu per a pacients amb anafilaxis que funciona amb una app. Repassarà el desenvolupament d'aquest projecte en una sessió de networking exclusiva i gratuïta per a l'alumnat de la Universitat. Inaugurarà el cicle Conferències d’Emprenedors/es TOP i tindrà lloc el 13 de desembre, dimarts, a les 13.00 h a l'espai UAB-Emprèn.

22/11/2022

Es tracta de la primera de les Conferències d'Emprenedors/es TOP organitzades per UAB-Emprèn

La doctora Anna Sala, cap de la Unitat d’Innovació de l’Hospital Vall d’Hebron (on és responsable de Qualitat, Processos i Innovació) i cofundadora i directora mèdica d’anAPPhylaxis, serà la protagonista de la sessió d'obertura del cicle Conferències d’Emprenedors/es TOP de UAB-Emprèn. L’activitat permetrà conèixer de primera mà la seva experiència emprenedora i compartir-hi una estona de networking; d’aquesta manera, les persones assistents podran ampliar coneixements i competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria.

Després del seu pas per un programa d’innovació (Imagine Creativity Center) a Silicon Valley el 2013, Sala va cofundar la companyia Adan Medical Innovation, des d’on desenvolupa solucions digitals integrades per millorar la gestió de l'anafilaxi. A dia d’avui, disposa de dos productes diferents en cartera: AnAPPhylaxis, un estoig intel·ligent per a autoinjectors d'epinefrina connectat a una aplicació mòbil, i WE SAVE, una caixa intel·ligent d'autoinjectors d'epinefrina per a espais públics.

Per altra banda, Sala té un vincle estret amb la UAB, ja que s’hi va doctorar cum laude el 2012 i, des d’aquell any, també imparteix classes al Màster d’Immunologia.

Inscripció gratuïta a la conferència d’Anna Sala, en aquest enllaç.

L'espai UAB-Emprèn és a la plaça Cívica, a la primera planta de l'edifici RR (damunt del bar).