La cadena Marriott celebra la seva segona edició de l'Open Day

Hotel W

La jornada tindrà lloc el 30 de gener, de 16 a 20 hores, a l'Hotel W de Barcelona, perquè estudiants i graduats puguin portar els seus currículums i presentar les seves candidatures. Durant l'esdeveniment, es realitzarà un workshop per conèixer les diferents marques i una presentació sobre els valors de la cadena.

08/01/2020

Marriott Business Council – Northern Spain organitza novament un Open Day per agrupar a possibles candidats per formar part de la plantilla de Marriott.

L'esdeveniment tindrà lloc el proper dijous 30 de gener, de 16 a 20 hores, a l'Hotel W (Plaça Rosa dels Vents, 1) de Barcelona.

Aquesta jornada està dirigida a estudiants i graduats interessats a treballar o realitzar les seves pràctiques a la cadena hotelera. Per això, Marriott organitzarà un Workshop per conèixer a les diferents marques –com Renaissance Hotels, Sheraton, AC Hotels, Le Meridien o The Luxury Collection- i una ponència sobre els valors que defineixn aquest grup hoteler.

Aquelles persones interessades en assistir es poden registrar en aquest formulari.

 

Notícies relacionades

Karen Rodríguez a l'ENTER 2020

La professora Karen Rodriguez, a l'ENTER 2020 International eTourism Conference

Karen Rodríguez Quipusco, professora de l'Escola en Sociologia i Psicologia del Turisme i experta en Customer Experience, va assisitr a l'ENTER 2020 International eTourism Conference, organitzada per la Federació Internacional de Tecnologia de la Informació, Viatges i Turisme (IFITT), a la Universitat de Surrey (Regne Unit), i que va aplegar a professionals i estudiosos per reflexionar al volant del turisme electrònic responsable i el turisme inclusiu.

PortAventura World

Daniel Rodríguez oferirà una xerrada sobre la gestió de PortAventura World

En el marc dels EUTDH Testimonials, que apropen les experiències professionals d'alumni de l'Escola als estudiants, aquest divendres 24 de gener, a les 11 hores, tindrà lloc una xerrada d'orientació a càrrec de Daniel Rodríguez, Graduat en Direcció Hotelera i Responsable de Restauració dels Hotels i del Centre de Convencions de PortAventura World. L'exalumne també donarà a conèixer com es gestiona aquest parc temàtic i quines oportunitats laborals i de pràctiques s'ofereixen. 

Totes les notícies