L'EUTDH participarà per primera vegada a l'Hotusa Talent Match a Madrid

HOTUSA talent match 2022

Les estudiants Laura Retamar i Bàrbara Tobella han estat seleccionades per participar a l’Open Day, la fase final de la competició interuniversitària Talent Match del grup Hotusa. Les alumnes de 4t del Grau en Direcció Hotelera defensaran el seu projecte Salus Hotusa, que proposa activitats d’auto-cuidat i habitacions més multifuncionals per a clients que teletreballen.

21/04/2022

Per primera vegada, la Universitat Autònoma de Barcelona estarà representada a la competició Talent Match del Grup Hotusa, que celebrarà el seu esdeveniment final del 22 al 24 d’abril a l’Eurostars Madrid Congress. 

Talent Match és una competició interuniversitària que promou la innovació i generació d’idees al sector turístic-hoteler, i on hi participen alumnes de turisme d'universitats de tot l’Estat espanyol. 

El projecte Salus Hotusa, de les estudiants de 4t del Grau en Direcció Hotelera, Laura Retamar i Bàrbara Tobella, ha estat un dels treballs escollits per la cadena hotelera per participar aquest cap de setmana a l’Open Day, un workshop de 48h on els estudiants rebran formacions impartides per professionals i defensaran els seus projectes davant d’un jurat.

La idea de negoci, que també es va desenvolupar amb l’estudiant d’Erasmus Léa Filippone, de l’École Supérieure de Tourismes de Troyes (França), busca que els hotels s’adaptin a les noves tendències i donin resposta a les necessitats de les persones que teletreballen. 

La proposta inclou, entre d’altres, adaptar les habitacions perquè siguin més multifuncionals i minimalistes, aplicar polítiques sanitàries estrictes, o oferir serveis d’auto-cuidat com la meditació, el mindfulness o els estiraments.

La participació en aquesta competició es troba dins el marc de l’assignatura Enterpreneurship & Innovation, amb la professora Tatiana López Orozco. La docent també viatjarà a Madrid per donar suport a les estudiants i assessorar-les “perquè portin la idea cap a una etapa més avançada” i demostrar al jurat la viabilitat i possibilitat d’aplicació al mercat del projecte.