L'Escola obté un projecte Erasmus+ per fomentar la innovació i creativitat a l'aula

Trobada del projecte internacional

En el projecte "Experiental Live Project Enhancement", finançat per la Unió Europea, hi participa l'Escola amb tres universitats internacionals. La primera trobada del consorci es va celebrar a Venècia entre el 8 i 10 de novembre amb l'assistència de professorat del Centre.

05/12/2017

L’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB ha obtingut un projecte Erasmus+ finançat per la Unió Europea dins de la convocatòria del 2017, en la categoria “Strategic Partnerships for higher education”.

El projecte es titula “Experiential Live Project Enhancement (ELPE)” i vol contribuir a la innovació i a la creativitat en l’Educació Superior a Europa. Com a objectius concrets, es pretén promoure, en l’àmbit universitari, el que s’ha anomenat “live projects”, és a dir, projectes reals, en els quals els estudiants apliquen els coneixements adquirits al centre en projectes de consultoria per a empreses concretes, afavorint les seves habilitats personals i millorant la seva ocupabilitat en el sector turístic i hoteler.

El projecte el desenvolupa un consorci de quatre centres universitaris europeus (UAB, Università Ca’Foscari de Venècia, Haaga-Helia de Finlàndia i Utenos Kolegija de Lituània), i tindrà una durada de dos anys (entre setembre de 2017 i agost de 2019).

Una de les primeres accions que ha realitzat el projecte ELPE és un seminari inicial de formació sobre “live projects” per al professorat de cadascun dels quatre centres implicats.

El seminari va tenir lloc a Venècia (Itàlia) entre el 8 i el 10 de novembre de 2017 i va comptar amb la participació de sis professors de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.

La trobada va permetre als participants conèixer de primera mà experiències d'implementació de “live projects” en universitats més experimentades, com ara Ca’Foscari o Haaga-Helia, així com aprendre a posar-los a la pràctica.

En aquest sentit, aquesta metodologia d’innovació docent serà posada en funcionament a l'Escola durant els propers mesos a través de diferents cursos de grau, postgrau i màster.

 

Notícies relacionades

Estudiants de l'Escola

L'Escola participa en un projecte de millora de les habilitats lingüístiques dels estudiants amb la FH Salzburg

Els estudiants del Grau en Turisme en Anglès, en el marc de l'assignatura Alemany III, participen en un intercanvi lingüístic amb estudiants d'espanyol de la FH Salzburg per millorar les seves habilitats en alemany, a través de la creació conjunta de vídeos sobre temes quotidians i del contacte online amb els estudiants austríacs, que a la vegada, els ajuden a millorar en el seu nivell d'espanyol. Llegir més

ACNUR

Has fugit alguna vegada d’un bombardeig?

Des del 13 fins al 30 de novembre posa’t en la pell d’una persona refugiada a través de la realitat virtual. L’exposició interactiva “No dejes a nadie atrás: el asilo y la Agenda 2030”, organitzada pel Comitè espanyol d’ACNUR, estarà en dues ubicacions: una a l’esplanada davant de la Facultat de Dret i, l’altra, a la Sala del Teatre de 10h a 17h de dilluns a divendres. Llegir més

Totes les notícies