L'Escola estarà present l'espai Futura, al Saló de l'Ensenyament

Saló Futura ESAGED

L’Escola, a través de la UAB, estarà present al Saló Futura, espai dedicat a la formació en màsters i postgraus, dins el marc del Saló de l’Ensenyament, al Palau 5 del recinte de la Fira de Barcelona, els dies 16 i 17 de març.

26/02/2018

L’Escola, a través de la UAB, disposarà d’un espai on els alumnes interessats podran rebre informació sobre el Màster oficial en Arxivística i Gestió de Documents, el Màster oficial en Gestió Documental, Transparència i Accés a la Informació, així com la resta de postgraus i cursos especialitzats en la Norma ISO.

Totes aquelles persones interessades podran gaudir d’un assessorament personalitzat per part d’un equip d’orientadors de la universitat, i també s’informarà sobre tots els equipaments del Campus, com els habitatges de la Vila Universitària, o l’oferta formativa en llengües d’UAB Idiomes.

El Saló obrirà les portes els dies 16 i 17 de març, de les 10 a les 20 hores, al Palau 5 del recinte de la Fira de Barcelona.

Descarrega't la teva invitació al Saló Futura 2018


A banda de conèixer l’extensa oferta de màsters i postgraus, els visitants podran assistir a sessions, jornades i xerrades que els ajudaran a conèixer les oportunitats laborals que ofereixen les noves professions.

Saló de l'Ocupació Juvenil
 
A la fira també s'hi troba el Saló de l'Ocupació Juvenil, espai dedicat a l'orientació professional i tallers pràctics, dirigit a tots els joves d'entre 16 i 35 anys, per tal de trobar oportunitats laborals i itineraris professionals.

 

Notícies relacionades

Tècnic/a de qualitat - ESAGED

FUABformació busca un/a tècnic/a de qualitat i gestió

El centre necessita una persona per donar suport a la implantació i manteniment de sistemes de gestió i processos, classificació de documents, i disseny de fluxos d’informació i documentació. El termini per presentar-se a la convocatòria finalitza el 3 d’octubre. Llegir més

Totes les notícies