L'Escola celebrarà els 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB

Acte institucional de l'Escola

L'Escola organitza un acte institucional, el dijous 28 de novembre, per celebrar els 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB. L'esdeveniment s'estructurarà en una jornada de debat i networking per a profesionals i alumni, i una segona part, on els estudiants participaran a un Workshop per resoldre reptes basats en casos pràctics.  Les inscripcions per profesionals i alumni que vulguin assistir-hi ja estan obertes!

16/10/2019

Amb el títol de "25 anys: Millorant l'Statu Quo Hoteler", l'Escola organitza un acte institucional, el proper dijous 28 de novembre, per celebrar els 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB.

L'esdeveniment, que es portarà a terme a l'edifici sostenible de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA UAB), emplaçat al Campus de Bellaterra, s'estructurarà en dues parts:

La primera, de 9:30 h a 12 h, estarà destinada a professionals del Sector i alumni de l'Escola, on es realitzarà un hotel camp, una innovadora dinàmica d'impartir ponències, on els assistents elegiran democràticament, per votació electrònica, l'enfocament dels temes a tractar amb els conferenciants convidats, i així es garantitzarà que el debat sigui d'interés per al públic, i hi hagi més participació.

Aquesta sessió comptarà amb la presència de Toni Mascaró, pioner en el món digital i expert en les tecnologies de la informació aplicades al màrqueting i a la comunicació, i amb Manel Bueno, exalumne de l'Escola, COO de Next Business Exhibitions i Event Director de HIP | Hospitality Innovation Planet – Horeca Professional Expo, com a ponents. Posteriorment, es realitzarà un networking entre els assistents per potenciar els seus contactes professionals.

Per l'assistència a l'acte de celebració dels 25 anys d'aquests estudis, els professionals i alumni, s'hauran d'inscriure a través d'aquest formulari.
 

Inscriu-t'hi!

Podeu consultar el programa, clicant sobre l'enllaç.

A partir de les 12 h, es realitzarà un Workshop amb la participació dels estudiants dels darrers cursos del Grau en Direcció Hotelera.

Per qualsevol pregunta o dubte, podeu contactar amb l'organització de l'esdeveniment, a través de l'e-mail: 25anysdirecciohotelera@gmail.com
 

 

Notícies relacionades

L'estudiant Anna Folch a Salzburg

Anna Folch, estudiant del Doble Grau Internacional: "M'ha encantat, deixo un trosset del meu cor a Salzburg"

L'Anna Folch, estudiant d'últim curs del Grau en Turisme en Anglès, és una de les primeres alumnes de l'Escola en realitzar el Doble Grau Internacional per obtenir també el Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism de la FH Salzburg. Entrevistem a l'estudiant, recent tornada de la seva estada a Àustria, perquè ens expliqui la seva experiència de cursar aquesta doble titulació.

Totes les notícies