L'Escola celebrarà els 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB

Acte institucional de l'Escola

L'Escola organitza un acte institucional, el dijous 28 de novembre, per celebrar els 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB. L'esdeveniment s'estructurarà en una jornada de debat i networking per a profesionals i alumni, i una segona part, on els estudiants participaran a un Workshop per resoldre reptes basats en casos pràctics.  Les inscripcions per profesionals i alumni que vulguin assistir-hi ja estan obertes!

16/10/2019

Amb el títol de "25 anys: Millorant l'Statu Quo Hoteler", l'Escola organitza un acte institucional, el proper dijous 28 de novembre, per celebrar els 25 anys dels estudis en Direcció Hotelera a la UAB.

L'esdeveniment, que es portarà a terme a l'edifici sostenible de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA UAB), emplaçat al Campus de Bellaterra, s'estructurarà en dues parts:

La primera, de 9:30 h a 12 h, estarà destinada a professionals del Sector i alumni de l'Escola, on es realitzarà un hotel camp, una innovadora dinàmica d'impartir ponències, on els assistents elegiran democràticament, per votació electrònica, l'enfocament dels temes a tractar amb els conferenciants convidats, i així es garantitzarà que el debat sigui d'interés per al públic, i hi hagi més participació.

Aquesta sessió comptarà amb la presència de Toni Mascaró, pioner en el món digital i expert en les tecnologies de la informació aplicades al màrqueting i a la comunicació, i amb Manel Bueno, exalumne de l'Escola, COO de Next Business Exhibitions i Event Director de HIP | Hospitality Innovation Planet – Horeca Professional Expo, com a ponents. Posteriorment, es realitzarà un networking entre els assistents per potenciar els seus contactes professionals.

Per l'assistència a l'acte de celebració dels 25 anys d'aquests estudis, els professionals i alumni, s'hauran d'inscriure a través d'aquest formulari.
 

Inscriu-t'hi!

Podeu consultar el programa, clicant sobre l'enllaç.

A partir de les 12 h, es realitzarà un Workshop amb la participació dels estudiants dels darrers cursos del Grau en Direcció Hotelera.

Per qualsevol pregunta o dubte, podeu contactar amb l'organització de l'esdeveniment, a través de l'e-mail: 25anysdirecciohotelera@gmail.com
 

 

Notícies relacionades

Sessió informativa sobre les pràctiques d'H10 Hotels

H10 Hotels presenta els seus programes de pràctiques i de desenvolupament de càrrecs intermitjos i directius

L'exalumna de l'Escola, Valeria Sánchez, Coordinadora de Selecció i Qualitat, i Rosalia Sevilla, Assistent de Direcció General d'H10 Hotels van presentar les ofertes de pràctiques de la cadena hotelera als estudiants dels darrers cursos de Grau. També van donar a conèixer els programes de desenvolupament de càrrecs intermitjos i directius que poden optar els estudiants amb una alta valoració del seu període de pràctiques i que tinguin actituds per exercir aquests perfils professionals.

Sortida de camp a L'Estartit

Estudiants de Turisme i Turisme en Anglès coneixen la gestió turística sostenible de L'Estartit

En el marc de l'assignatura Turisme i Sostenibilitat, els estudiants de 4t curs dels Graus en Turisme i Turisme en Anglès van realitzar una sortida d'estudis a L'Estartit, a la Costa Brava, per conèixer la seva gestió turística sostenible de la mà de diversos agents del municipi. També van visitar les instal·lacions del Càmping Les Medes, establiment de referència en matèria de sostenibilitat.

Totes les notícies