L'Escola celebrarà el webinar gratuït: "Com gestionar el talent 2.0 en temps de Covid-19"

Curs Online d'Especialització en Coaching e Inteligencia Emocional en el sector turístic.

L'Escola organitza un seminari online sobre "Com gestionar el talent 2.0 en temps de Covid-19" amb la participació de diversos experts i professors que imparteixen docència en el Curs Online d'Especialització en Coaching i Intel·ligència Emocional en el sector turístic. El webinar es celebrarà el dijous 15 d'octubre, a les 20 hores. La inscripció és gratuïta!

09/10/2020

L'Escola de Turisme i Direcció Hotelera et convida al webinar gratuït: "Com gestionar el talent 2.0 en temps de Covid-19". Amb la participació de docents i professionals en actiu del Curs Online d'Especialització en Coaching i Intel·ligència Emocional en el sector turístic.

Els ponents que intervindran seran els següents:

  • Harold Torrez, Doctor en Administració d'Empreses. Experto en gestió de recursos humans i selecció de talent i intel·ligència emocional - Professor de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera UAB
  • Mariona Vilà Bonilla, Doctora en Administració d'Empreses. Experta en Coaching i tècniques d'aplicació - Professora de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera UAB
  • Sergio Cruz Almanchel, Llicenciat en ADE. Expert en habilitats directives i resolució de conflictes - Professor de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera UAB

El webinar es celebrarà el dijous 15 d'octubre, a les 20 hores, i anirà a càrrec de Laura Lizbeth Martínez, coordinadora d'aquests estudis.

La sessió es farà en castellà, a través de la plataforma Zoom.

Per assistir-hi virtualment, cal inscriure's prèviament omplint aquest formulari.

 

Notícies relacionades

Consultant els programes de màsters i postgraus de l'Escola

Admissió oberta als màsters i postgraus de l'Escola per al curs 2021-22

Al web UAB pots consultar l'oferta completa, tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre/octubre. L'admissió és oberta per als màsters oficials i per la majoria de màsters i postgraus propis. L'Escola ofereix diverses especialitzacions en l'àmbit turístic i hoteler. Les places són limitades!

Sessió informativa sobre els cursos en enologia i enoturisme UAB

Sessió informativa online sobre els Cursos en Enologia i Enoturisme

El dimecres 7 d'octubre, a les 18 h, es celebrarà una xerrada informativa online per presentar els cursos d'especialització en Enologia i Enoturisme, i Enoturisme i Processos de Vinificació. A la trobada virtual hi intervindran Juan Luís Garcia, Coordinador dels cursos, Laura Lizbeth Martínez, Responsable de la formació online de l'Escola, i Sole G. Insua, Sòcia-Directora de PcatS Comunicació. Apunta-t'hi!

Totes les notícies