L'ESAGED col·labora en la creació d'una formació sobre el funcionament d'OpenKM

OpenKM

Es tracta d’un curs dirigit a consultors/es sobre la plataforma de gestió documental OpenKM. La formació és impartida per Carmen García Meilán, responsable de formació contínua de l'Escola. El curs s'ha engegat aquest mes de març i s'ofereix en modalitat online tant en castellà com en anglès.

05/03/2021

L’Escola Superior d’Arxivística i Gestió Documental ha format part del procés de creació d’una formació online sobre el funcionament de la plataforma de gestió documental de l’empresa OpenKM. El curs ja està disponible des del mes de març al web oficial d’OpenKM.

OpenKM és un software de gestió documental que permet a les empreses i organitzacions controlar la creació, emmagatzematge, revisió i distribució dels documents. La plataforma és una eina que facilita la gestió del contingut empresarial i el flux de treball de manera eficient, a més de garantir la protecció de dades i la seguretat de la informació amb contingut empresarial.

La formació permet adquirir coneixements bàsics i conceptes teòrics de gestió documental: disseny i implantació d’un sistema de gestió de documents, parts que conformen un sistema de gestió de documents, i aplicació i gestió de la plataforma OpenKM.

El curs es pot seguir a través d’una plataforma online en modalitat asíncrona, i consisteix en lliçons i material didàctic que es pot descarregar, tutorials i vídeos explicatius. La persona encarregada d'impartir aquesta formació és Carmen García Meilán, responsable de formació contínua de l'Escola, i està disponible en castellà i en anglès

Es tracta d’una formació dirigida principalment a personal no expert en gestió documental, com ara consultors/es, responsables de projecte o personal tècnic de gestió documental.