L'emotiva graduació de la promoció 2018/2022

GRADUATS ASSEGUTS ESPERANT L'ENTREGA DE CERTIFICATS

El dijous 1 de desembre es va celebrar la cerimònia de graduació de les promocions 2018-2022 del Grau de Traducció i Interpretació i del Grau d'Estudis de l'Àsia Oriental. L'acte va tenir lloc a l'Auditori de la Facultat de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, que es va omplir de gom a gom.

01/12/2022

La cerimònia va comptar amb la presència de la degana de la Facultat de Traducció i Interpretació, la Dra. Olga Torres la coordinadora del Grau d'Estudis de l'Àsia Oriental, la Dra. Esther Torres, el coordinador del Grau d'Estudis de l'Àsia Oriental, el Dr. Jordi Mas, i la vicedegana d'Alumnat de la FTI, la Dra. Anna Gil Bardají. 

El padrí de la cerimònia va ser en Xavier Borràs, periodista del diari Ara i corresponsal per a diversos Mitjans a la Xina, entre d'altres. El padrí va impartir una classe magistral en què va donar deu consells de vida per a tots els graduats i graduades. Seguidament, el Marc Miranda, graduat de la promoció, va dedicar unes paraules molt emotives a tots els seus companys i companyes, i va ressaltar la germanor que uneix tots els graduats de la FTI.

Un cop finalitzats els discursos i parlaments, es va procedir al lliurament de certificats a tots els graduats de la facultat, i l'acte va culminar amb la projecció d'un vídeo de part del professorat dedicant unes paraules a tots els alumnes en diferents idiomes.

Per concloure la cerimònia, l'Auditori va disposar d'un fotocall en el qual tots els graduats van poder aprofitar per fotografiar-se amb el seu professat, familiars i amics. Va ser un acte molt emotiu i va comptar amb l'assistència de més de 400 persones, omplint el recinte completament.

Enhorabona a tots els graduats i molta sort en aquesta nova etapa!