L'assignació de dia i hora de matrícula pel 2n curs del Màster es realitzarà el 29 de juny

Assignació hora matriculació 2018-2019 2n curs Màster ESAGED

Els estudiants podran sol·licitar el número de matrícula entre el dilluns 18 i el diumenge 24 de juny. El divendres 29 de juny, els estudiants rebran el dia i hora assignat a través d’un correu electrònic de Gestió Acadèmica. Demana dia i hora en aquest formulari.

15/06/2018

Un cop sol·licitat el dia i hora, la Gestió Acadèmica es posarà en contacte amb els estudiants de 2n curs del Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents per comunicar-los, el proper 29 de juny, la seva assignació per poder efectuar la matrícula.

Quan cada estudiant hagi de venir a matricular-se, caldrà que porti la documentació necessària ja degudament omplerta.

Per altra banda, també teniu a la vostra disposició informació per al curs acadèmic 2018-2019:

Aquestes són les coses que heu de tenir presents en el procés de matriculació:
  • Per complir amb el règim de permanència de la UAB, us informem que d’acord amb la normativa de matrícula és necessari matricular-se d'assignatures suspeses abans que de noves.
  • També recordeu que en cas de gaudir d’alguna deducció sobre el preu de matrícula, haureu de portar el document que acrediti tal gratuïtat (carnet família nombrosa, beca, etc).
Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb Gestió Acadèmica a través de l’adreça fuab.formacio.masters.oficials@uab.cat, o al telèfon 93 592 97 10.

 

Notícies relacionades

ACNUR

Has fugit alguna vegada d’un bombardeig?

Des del 13 fins al 30 de novembre posa’t en la pell d’una persona refugiada a través de la realitat virtual. L’exposició interactiva “No dejes a nadie atrás: el asilo y la Agenda 2030”, organitzada pel Comitè espanyol d’ACNUR, estarà en dues ubicacions: una a l’esplanada davant de la Facultat de Dret i, l’altra, a la Sala del Teatre de 10h a 17h de dilluns a divendres. Llegir més

Totes les notícies