L'alumnat que comenci un grau a la FTI gaudirà d'una sessió d'acollida

Sessió d'acollida del curs 2021-22

La sessió d'acollida per a l'alumnat de primer se celebrarà el dilluns, 12 de setembre, de 16 a 18 h a l'Auditori de la Facultat de Lletres de la UAB. Durant la sessió, es presentaran tots els equipaments i informacions tant del Campus de la UAB com de la Facultat de Traducció i Interpretació.

28/07/2022

L'arribada a la universitat és un moment especial de la vida de qualsevol estudiant; a la FTI ho sabem i volem fer que aquest ingrés sigui fàcil i engrescador. Per això, se celebrarà una sessió d'acollida per a estudiants que comencin un grau universitari a la nostra facultat al curs 2022-23.

Es farà el dilluns, 12 de setembre, de 16 a 18:30h a l'Auditori de la Facultat de Lletres de la UAB. Abans de la data indicada, es donarà més informació sobre la sessió i sobre com arribar-hi. En tot cas, la FTI recomana a tot l'alumnat de nou ingrés que hi assisteixi: s'hi compartiran moltes informacions sobre els equipaments, serveis i funcionament del Campus de la UAB i de la Facultat.

A més a més, la sessió d'acollida sempre resulta un moment perfecte per a conèixer els nous companys amb qui emprendreu els propers anys acadèmics de la vostra vida i l'equip de la facultat on estudiareu. No us ho perdeu! A continuació, trobareu un vídeo de la sessió d'acollida del curs passat perquè pugueu fer-vos-en una idea.