L'alumna Clara Espar jugarà la final del Mundial de Waterpolo a Gwangju 2019

Clara Espar, waterpolista i estudiant de l'Escola
Foto de www.waterpolista.com

L'estudiant de 4rt curs del Grau en Turisme en Anglès i jugadora professional de waterpolo, Clara Espar, jugarà amb la selecció espanyola la final d'aquest esport al Mundial de Gwangju (Corea del Sud), aquest divendres 26 de juliol. Amb aquesta fita, la waterpolista i el seu equip també s'han classificat per poder competir en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

24/07/2019

Clara Espar, estudiant de 4rt del Grau en Turisme en Anglès i jugadora professional de la selecció espanyola de waterpolo, disputarà juntament amb el seu equip la final dels Mundials de Gwangju (Corea del Sud), que es celebrarà aquest divendres 26 de juliol, a les 11:30 h, en un partit enfront als Estats Units.

Aquesta fita, que s'ha assolit després de superar Hongria per 16 a 10 gols, ha permès que la delegació espanyola també hagi aconseguit una plaça per participar en els propers Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

L'alumna Clara Espar té 24 anys i procedeix d'una família vinculada amb el món de l'esport professional. S'ha preparat i format com a esportista d'elit en el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, i ha estat jugadora de waterpolo del CN Sabadell durant dos anys, i actualment, competeix amb el CE Mediterrani de Barcelona en la Divisió d'Honor Femenina.

També durant una temporada va realitzar una estada esportiva i d'estudis relacionats amb l'Hospitality, Tourism and Business a la San José States University a Califòrnia. El proper curs acadèmic 2019-2020 estudiarà el darrer curs de la titulació en Turisme en Anglès, compaginant-ho amb la seva vessant esportiva, gràcies a formar part del programa Tutoresport de la UAB, que dóna suport a les persones esportistes d'alt nivell matriculades a l'Autònoma, per facilitar-los el seguiment de la seva formació universitària.

 

 

Notícies relacionades

Participants de l'Escola a l'EMCUP 2019

T'agradaria representar l'Escola a la 12a edició de l'EMCup a Maastricht?

L’Escola ofereix, entre els seus estudiants de 3r i 4t curs de Grau, un màxim de 4 places per participar a la propera edició d l’EMCup, que se celebra a Maastricht (Holanda), del 15 al 18 de febrer de 2020. Les persones interessades en representar el Centre, podeu enviar les vostres candidatures fins al 19 de juliol.

Totes les notícies